menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

My Icons Všechny Zmizel a jel prázdný.

Reply

Thread Nástroje
Old 4. července 2009, 17:44
Člen Skupina

Default My Icons Všechny Zmizel a jel prázdný.

Ahoj,

Moje ikony všech zmizel, šel prázdné. Zdálo se to děje hned po startu jsem provedl obvyklé hledání v programu Windows Explorer (ne Internet Explorer, ale místní druhu v mém Drive) a pak na kartu Hledat na levé i zmizel tam, kde byly modré plochy na nalevo od každé okno. Pomoci by to skvělé!

Díky
Old 5. července 2009, 13:54
Moderátor skupiny

Default My Icons Všechny Zmizel a jel prázdný.

Použití nástroje Obnovení systému se vrátit zpět změny, pokud nastanou problémy

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Moje CD prostě zmizela .. ashish3 Drives & Removable Media 0 2. června 2009 14:35
Hibernate Možnost Zmizel ToshibaBreakdown Operační systémy Windows 0 24. květen 2009 13:02
Moje CD-Rom zmizela z počítače phonealone Drives & Removable Media 1 21. května 2009 05:41
Zapomenuté složky v OE6 zmizela gmcomputerservices Email, VoIP & IM Diskuse 1 16. prosince 2008 16:53
Můj úřad software zmizela urmaserendipity85 Office & Aplikace 4 20. listopadu 2007 08:41
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.