manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Moj Ikoni Sve je nestalo i otišlo Blank.

Reply

Thread Tools
Old 4. srpnja 2009, 17:44
Member Group

Default Moj Ikoni Sve je nestalo i otišlo Blank.

Zdravo,

Moje ikone sve je nestalo i otišlo prazno. Činilo da počnete događa odmah nakon izvršene Ja uobičajena pretraga u Windows Exploreru (ne Internet Explorer, ali lokalne vrste u moje pogon), a zatim na kartici Pretraživanje na lijevoj također je nestao, gdje su se plavo područje na lijevo od svake prozor. Bilo koji pomoć bi bilo velik!

Hvala
Old 5. srpnja 2009, 13:54
Moderator / ica grupe

Default Moj Ikoni Sve je nestalo i otišlo Blank.

Korištenje System Restore za Undo Changes ako pojaviti problemi

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Moj CD samo nestala .. ashish3 Drives & Izmjenjivi mediji 0 2. lipnja 2009 14:35
Hibernate opcija nestala ToshibaBreakdown Windows Operating Systems 0 24. svibanj 2009 13:02
Moj CD-ROM-a nestao je iz My Computer phonealone Drives & Izmjenjivi mediji 1 21. svibanj 2009 05:41
Zaboravili ste mapu u OE6 je nestala gmcomputerservices Email, VoIP & IM Razgovor 1 16. prosinac 2008 16:53
Moj ured softver je nestala urmaserendipity85 Office & Applications 4 20. studeni 2007 08:41
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.