![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Moje ikone sve je nestalo i otišlo prazno. Činilo da počnete događa odmah nakon izvršene Ja uobičajena pretraga u Windows Exploreru (ne Internet Explorer, ali lokalne vrste u moje pogon), a zatim na kartici Pretraživanje na lijevoj također je nestao, gdje su se plavo područje na lijevo od svake prozor. Bilo koji pomoć bi bilo velik! Hvala |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj CD samo nestala .. | ashish3 | Drives & Izmjenjivi mediji | 0 | 2. lipnja 2009 14:35 |
| Hibernate opcija nestala | ToshibaBreakdown | Windows Operating Systems | 0 | 24. svibanj 2009 13:02 |
| Moj CD-ROM-a nestao je iz My Computer | phonealone | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 21. svibanj 2009 05:41 |
| Zaboravili ste mapu u OE6 je nestala | gmcomputerservices | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 16. prosinac 2008 16:53 |
| Moj ured softver je nestala | urmaserendipity85 | Office & Applications | 4 | 20. studeni 2007 08:41 |
| Thread Tools | |
| |