mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Mans Ikonas Visi pazuda un gāja Blank.

Reply

Thread Tools
Old Jūlijs 4, 2009, 17:44
Loceklis

Default Mans Ikonas Visi pazuda un gāja Blank.

Sveiki,

Manas ikonas visi pazuda un gāja tukša. Likās sākt notiek uzreiz pēc I veikti parastā Search in Windows Explorer (ne Internet Explorer, bet vietējas manā Drive) un pēc tam cilnes Meklēšana pie kreisās arī pazuda, kur agrāk bija zils laukums pie Pa kreisi no katra loga. Any help, būtu lieliski!

Pateicība
Old Jūlijs 5, 2009, 13:54
Moderator Group

Default Mans Ikonas Visi pazuda un gāja Blank.

Izmantot System Restore to Undo Changes ja problēmas

Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Mans CD disku tikko pazuda .. ashish3 Drives & Removable Media 0 Jūnijs 2, 2009 14:35
Pārziemot variants pazuda ToshibaBreakdown Windows Operating Systems 0 24 maijs 2009 13:02
Manu CD-Rom ir pazudis no My Computer phonealone Drives & Removable Media 1 21 maijs 2009 05:41
Lost map OE6 ir zudusi gmcomputerservices E-pasts, VoIP & IP Discussion 1 16 decembris 2008 16:53
Mana Office programmatūru ir pazudis urmaserendipity85 Office Suites & Applications 4 20 novembris 2007 08:41
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.