az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Benim Simgeler Tüm kayboldu ve Went Boş.

Reply

Konu Araçları
Old 4 Temmuz 2009, 17:44
Üye Grubu

Default Benim Simgeler Tüm kayboldu ve Went Boş.

Merhaba,

Benim tüm simgeleri kayboldu ve boş çıktı. Bu olay başlatmak için görünüyordu sonra ben de kayboldu, ya da mavi bir alan olmak için sol bir Windows Gezgini'nde Arama (değil, Internet Explorer, ama benim Sürücü yerel tür normal) ve sonra Arama sekmesi gerçekleştirilir Her Pencere sol. Herhangi bir yardım çok iyi olurdu!

Teşekkürler
Old 5 Temmuz 2009, 13:54
Moderatör Grubu

Default Benim Simgeler Tüm kayboldu ve Went Boş.

Kullanım Sistem Geri Yükleme Geri Al Değişiklikleri eğer sorunlara neden

Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
CD sürücü sadece .. kayboldu ashish3 Sürücüler ve Taşınabilir Medya 0 2. Haziran 2009 14:35
Hazırda Beklet Seçeneği kayboldu ToshibaBreakdown Windows İşletim Sistemleri 0 24 May 2009 13:02
CD Bilgisayarım'ı kaybolduysa phonealone Sürücüler ve Taşınabilir Medya 1 21 Mayıs 2009 05:41
OE6 klasör Kayıp kayboldu gmcomputerservices E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma 1 16. Aralık 2008 16:53
Benim ofis yazılımı kayboldu urmaserendipity85 Office Suites & Uygulamalar 4 20. Kasım 2007 08:41
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından