по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Моята клавиатура е объркано

Reply

Нишка Инструменти
Old 17-ти Декември, 2007, 15:16
Новите държави Група

Здравейте аз не знам защо това се е случило, но ми клавиатура е като този за възрасти и аз реших, че е досадно ми достатъчни, за да потърсят помощ за това. Аз вече търсят начини за решаване на проблема - тя участва Регионални и езикови опции и характер на сайта.

Моят проблем е, че когато се държат на смени и натиснете клавиша за което има в знак на това той прави двойни кавички, се появяват и кога ще държа на смени и щракнете двукратно кавички ключ го прави в знак появяват. Защо това се случи и как да поправя проблема?

АТРИБУТИ: Аз съм с Windows XP BTW.
Old 17-ти Декември, 2007, 15:23
Член Група

Му, защото имате клавиатура настроен на САЩ готовност.

Отидете на регионални и езикови опции и щракнете върху раздела езика, след това кликнете "информация", и изберете правилната клавиатура език.
Old 17-ти Декември, 2007, 15:25
Новите държави Група

Това работи, мерси.
Old 19-ти декември 2007, 19:26
Новите държави Група

LOL същото нещо се случи с мен, аз пресовани смени и / да направи? и това показва френската електронна символ LOL Промених да коригира страната подравняване и тя определя себе си.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc