![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте аз не знам защо това се е случило, но ми клавиатура е като този за възрасти и аз реших, че е досадно ми достатъчни, за да потърсят помощ за това. Аз вече търсят начини за решаване на проблема - тя участва Регионални и езикови опции и характер на сайта. Моят проблем е, че когато се държат на смени и натиснете клавиша за което има в знак на това той прави двойни кавички, се появяват и кога ще държа на смени и щракнете двукратно кавички ключ го прави в знак появяват. Защо това се случи и как да поправя проблема? АТРИБУТИ: Аз съм с Windows XP BTW. |
|
| |||
| |||
| Му, защото имате клавиатура настроен на САЩ готовност. Отидете на регионални и езикови опции и щракнете върху раздела езика, след това кликнете "информация", и изберете правилната клавиатура език. |
|
| |||
| |||
| Това работи, мерси. |
|
| |||
| |||
| LOL същото нещо се случи с мен, аз пресовани смени и / да направи? и това показва френската електронна символ LOL Промених да коригира страната подравняване и тя определя себе си. |