menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Moje klávesnice je neuspořádaný

Reply

Thread Nástroje
Old 17.prosince 2007, 15:16
Nový člen skupiny

Default Moje klávesnice je neuspořádaný

Dobrý den, nevím, proč se to stalo, ale moje klávesnice je takhle na věky a já jsem se nakonec rozhodl, že je mi dost nepříjemné, aby vyhledaly pomoc o tom. Už jsem hledal způsob, jak vyřešit problém - je zapojeny místní a jazykové nastavení a charakter mapy.

Můj problém je, že když držím shift a klikněte na tlačítko, které má ve znaku na to, že dělá uvozovek objeví a když jsem se držet shift a klikněte na tlačítko dvojité uvozovky to dělá ve znamení objeví. Proč se to stalo a jak to mohu opravit problém?

EDIT: I'm using Windows XP BTW.
Old 17.prosince 2007, 15:23
Člen Skupina

Jeho protože jste klávesnici nastaven na režim v USA.

Jdi na regionální a jazykové nastavení a klepněte na kartu Jazyky a poté klikněte na "detaily", a vyberte správný jazyk klávesnice.
Old 17.prosince 2007, 15:25
Nový člen skupiny

Aby pracoval, díky.
Old 19.prosince 2007, 19:26
Nový člen skupiny

lol to samé se mi stalo, i lisované posun a dělat? a ukázala francouzské e symbolem lol i změnil na správné zarovnání země a pevně usadila.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.