μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Το πληκτρολόγιο είναι θάλασσα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17 Δεκεμβρίου του 2007, 15:16
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Το πληκτρολόγιο είναι θάλασσα

Γεια σας Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό, αλλά μου πληκτρολόγιο έχει σαν αυτό για τις ηλικίες και έχω τελικά αποφάσισε ότι αυτό είναι ενοχλητικό μου αρκεί για να ζητήσουν βοήθεια για αυτό. Έχω ήδη εξέτασαν τρόπους για να λύσει το πρόβλημα - που εμπλέκονται και Περιφερειακής Γλώσσα Επιλογές και ένα χαρακτήρα χάρτη.

Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν έχω βάρδια και πατήστε το πλήκτρο που έχει το σύμβολο σε αυτή καθιστά διπλά εισαγωγικά εμφανίζονται και όταν έχω βάρδια και πατήστε το πλήκτρο διπλά εισαγωγικά είναι το σύμβολο εμφανίζεται. Γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορώ να το διορθώσω το πρόβλημα;

EDIT: Είμαι χρησιμοποιώντας τα Windows XP BTW.
Old 17 Δεκεμβρίου του 2007, 15:23
Μέλος Ομάδα

Το γιατί έχετε το πληκτρολόγιο που να ΗΠΑ λειτουργία.

Μετάβαση σε περιφερειακό και γλωσσικές επιλογές και κάντε κλικ στην καρτέλα γλώσσες, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Λεπτομέρειες", και επιλέξτε τη σωστή γλώσσα του πληκτρολογίου.
Old 17 Δεκεμβρίου του 2007, 15:25
Νέο Μέλος Ομάδα

Αυτό λειτούργησε, ευχαριστώ.
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 19:26
Νέο Μέλος Ομάδα

lol ίδιο πράγμα συνέβη σε μένα, i πιέζεται μετατόπιση / και να κάνω; και αυτό έδειξε ένα γαλλικό σύμβολο lol ε θ αλλάξει χώρα για τη διόρθωση της ευθυγράμμισης και καθόρισε η ίδια.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.