![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό, αλλά μου πληκτρολόγιο έχει σαν αυτό για τις ηλικίες και έχω τελικά αποφάσισε ότι αυτό είναι ενοχλητικό μου αρκεί για να ζητήσουν βοήθεια για αυτό. Έχω ήδη εξέτασαν τρόπους για να λύσει το πρόβλημα - που εμπλέκονται και Περιφερειακής Γλώσσα Επιλογές και ένα χαρακτήρα χάρτη. Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν έχω βάρδια και πατήστε το πλήκτρο που έχει το σύμβολο σε αυτή καθιστά διπλά εισαγωγικά εμφανίζονται και όταν έχω βάρδια και πατήστε το πλήκτρο διπλά εισαγωγικά είναι το σύμβολο εμφανίζεται. Γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορώ να το διορθώσω το πρόβλημα; EDIT: Είμαι χρησιμοποιώντας τα Windows XP BTW. |
|
| |||
| |||
| Το γιατί έχετε το πληκτρολόγιο που να ΗΠΑ λειτουργία. Μετάβαση σε περιφερειακό και γλωσσικές επιλογές και κάντε κλικ στην καρτέλα γλώσσες, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Λεπτομέρειες", και επιλέξτε τη σωστή γλώσσα του πληκτρολογίου. |
|
| |||
| |||
| Αυτό λειτούργησε, ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| lol ίδιο πράγμα συνέβη σε μένα, i πιέζεται μετατόπιση / και να κάνω; και αυτό έδειξε ένα γαλλικό σύμβολο lol ε θ αλλάξει χώρα για τη διόρθωση της ευθυγράμμισης και καθόρισε η ίδια. |