manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Moja tipkovnica Messed up

Reply

Thread Tools
Old 17. prosinca 2007, 15:16
Novi član grupe

Default Moja tipkovnica Messed up

Pozdrav Ne znam zašto je to dogodilo, ali mojoj tipkovnici je ovako za dobi i konačno sam odlučio da je dovoljno da mi smeta traže pomoć o tome. Ja sam već tražio načine kako riješiti problem - to uključeni i Jezik Opcije Regionalni i karakter sajta.

Moj problem je da kad sam držite Shift i kliknite ključ koji ima na znak na njega čini dvostrukim navodnicima kad sam se pojavljuju i držite Shift i kliknite na tipku double quotes to čini u znak pojaviti. Zašto se ovo dogodilo i kako mogu riješiti problem?

EDIT: Ja sam koristeći Windows XP BTW.
Old 17. prosinca 2007, 15:23
Member Group

Njegova jer imate tipkovnicu podesiti na US modu.

Idi na regionalnim i jezičnim mogućnostima, a zatim kliknite karticu jezika, a zatim kliknite na "details" i odaberite odgovarajuću tipkovnici jeziku.
Old 17. prosinca 2007, 15:25
Novi član grupe

Koja je radila, hvala.
Old 19. prosinca 2007, 19:26
Novi član grupe

lol isto se dogodilo da me pritisne shift i / napraviti? i to je pokazao francuski simbol e lol ja promijenila da ispravi poravnavanje zemlje i fiksni sama.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Tipkovnica Greška ili Ne Tipkovnica Present nositi General Hardware Chat 20 27 listopad 2009 16:26
Trebam pomoć Moj Tipkovnica Tipke su All Messed Up vj00 Windows Operating Systems 2 13 rujan 2009 06:14
Treba mi pomoć - Moj Tipkovnički Gumbi su Messed Up Iron_Aden Windows Operating Systems 9 12 rujan 2009 02:36
Keyboard messed up ashaiba General Hardware Chat 9 8. ožujak 2008 16:31
Konfiguracija Keyboard - Keyboard Logitech Postavljanje u Windowsima Computer Izvanred General Hardware Chat 3 16. svibanj 2007 06:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.