![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav Ne znam zašto je to dogodilo, ali mojoj tipkovnici je ovako za dobi i konačno sam odlučio da je dovoljno da mi smeta traže pomoć o tome. Ja sam već tražio načine kako riješiti problem - to uključeni i Jezik Opcije Regionalni i karakter sajta. Moj problem je da kad sam držite Shift i kliknite ključ koji ima na znak na njega čini dvostrukim navodnicima kad sam se pojavljuju i držite Shift i kliknite na tipku double quotes to čini u znak pojaviti. Zašto se ovo dogodilo i kako mogu riješiti problem? EDIT: Ja sam koristeći Windows XP BTW. |
|
| |||
| |||
| Njegova jer imate tipkovnicu podesiti na US modu. Idi na regionalnim i jezičnim mogućnostima, a zatim kliknite karticu jezika, a zatim kliknite na "details" i odaberite odgovarajuću tipkovnici jeziku. |
|
| |||
| |||
| Koja je radila, hvala. |
|
| |||
| |||
| lol isto se dogodilo da me pritisne shift i / napraviti? i to je pokazao francuski simbol e lol ja promijenila da ispravi poravnavanje zemlje i fiksni sama. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Tipkovnica Greška ili Ne Tipkovnica Present | nositi | General Hardware Chat | 20 | 27 listopad 2009 16:26 |
| Trebam pomoć Moj Tipkovnica Tipke su All Messed Up | vj00 | Windows Operating Systems | 2 | 13 rujan 2009 06:14 |
| Treba mi pomoć - Moj Tipkovnički Gumbi su Messed Up | Iron_Aden | Windows Operating Systems | 9 | 12 rujan 2009 02:36 |
| Keyboard messed up | ashaiba | General Hardware Chat | 9 | 8. ožujak 2008 16:31 |
| Konfiguracija Keyboard - Keyboard Logitech Postavljanje u Windowsima | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 3 | 16. svibanj 2007 06:31 |
| Thread Tools | |
| |