kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Saját billentyűzet hírnök megjelöl

Reply

Téma eszközök
Old December 17, 2007, 15:16
Új tag Csoport

Default Saját billentyűzet hírnök megjelöl

Hello Nem tudom, miért történt, de a billentyűzet volt, mint ez az az életkor, amit végül úgy döntött, hogy nekem elég idegesítő, hogy kérjenek segítséget róla. Már kereste a módját, hogy megoldja a problémát - az érintett regionális és nyelvi beállítások és karakter.

Én problémám az, hogy mikor tart műszakban, és kattintson a legfontosabb, hogy az a jel azt teszi idézőjelek meg, és ha én vagyok műszakban, és kattintson az idézőjelek gombot tesz a jel jelenik meg. Miért történt ez, és hogyan lehet megoldani a problémát?

EDIT: Én vagyok a Windows XP BTW.
Old December 17, 2007, 15:23
Csoport tagja

Az, mert a billentyűzet meg az USA-módban.

Tovább a regionális és a nyelvet, és kattintson a Nyelvek fülre, majd kattintsunk a "részletek", majd válasszuk ki a helyes billentyűzet nyelve.
Old December 17, 2007, 15:25
Új tag Csoport

Ez működött, köszönöm.
Old December 19, 2007, 19:26
Új tag Csoport

lol ugyanaz a dolog történt velem, én nyomni műszakban és / tenni? és ez mutatott a francia e szimbólum lol én változtatott a megfelelő ország összehangolás és vezetékes magát.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Keyboard Error or No Keyboard Present kezelésére Általános fémáru Chat 20 Október 27, 2009 16:26
I Need Help billentyűzet gombjai Are My All zavarodva vj00 A Windows operációs rendszerek 2 Szeptember 13, 2009 06:14
I Need Help - A billentyűzet gombok hírnök megjelöl Iron_Aden A Windows operációs rendszerek 9 Szeptember 12, 2009 02:36
Billentyűzet hírnök megjelöl ashaiba Általános fémáru Chat 9 8. március 2008 16:31
Billentyűzet Konfiguráció - Logitech billentyűzet beállítása a Windows Számítógép-Spec Általános fémáru Chat 3 16. május 2007 06:31
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.