![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello Nem tudom, miért történt, de a billentyűzet volt, mint ez az az életkor, amit végül úgy döntött, hogy nekem elég idegesítő, hogy kérjenek segítséget róla. Már kereste a módját, hogy megoldja a problémát - az érintett regionális és nyelvi beállítások és karakter. Én problémám az, hogy mikor tart műszakban, és kattintson a legfontosabb, hogy az a jel azt teszi idézőjelek meg, és ha én vagyok műszakban, és kattintson az idézőjelek gombot tesz a jel jelenik meg. Miért történt ez, és hogyan lehet megoldani a problémát? EDIT: Én vagyok a Windows XP BTW. |
|
| |||
| |||
| Az, mert a billentyűzet meg az USA-módban. Tovább a regionális és a nyelvet, és kattintson a Nyelvek fülre, majd kattintsunk a "részletek", majd válasszuk ki a helyes billentyűzet nyelve. |
|
| |||
| |||
| Ez működött, köszönöm. |
|
| |||
| |||
| lol ugyanaz a dolog történt velem, én nyomni műszakban és / tenni? és ez mutatott a francia e szimbólum lol én változtatott a megfelelő ország összehangolás és vezetékes magát. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Keyboard Error or No Keyboard Present | kezelésére | Általános fémáru Chat | 20 | Október 27, 2009 16:26 |
| I Need Help billentyűzet gombjai Are My All zavarodva | vj00 | A Windows operációs rendszerek | 2 | Szeptember 13, 2009 06:14 |
| I Need Help - A billentyűzet gombok hírnök megjelöl | Iron_Aden | A Windows operációs rendszerek | 9 | Szeptember 12, 2009 02:36 |
| Billentyűzet hírnök megjelöl | ashaiba | Általános fémáru Chat | 9 | 8. március 2008 16:31 |
| Billentyűzet Konfiguráció - Logitech billentyűzet beállítása a Windows | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 3 | 16. május 2007 06:31 |
| Téma eszközök | |
| |