פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

אזור Keyboard היא Messed up

Reply

שרשרת כלים
Old 17 דצמבר 2007, 15:16
קבוצת חברות חדשות

Default אזור Keyboard היא Messed up

שלום, אני לא יודע למה זה קרה אבל המקלדת שלי הייתה אוהבת את זה ואני כבר בגילאי לבסוף החלטתי שזה מעצבן אותי מספיק כדי לבקש עזרה בקשר לזה. אני כבר הסתכל על דרכים לפתור את הבעיה - הוא מעורב אזור ושפה אפשרויות טיפוס המפה.

הבעיה שלי היא שכאשר אני מחזיק את המשמרת, ולחץ על מקש כי יש לחתום על זה בבית עושה את זה פעמיים ציטוטים מופיעים וכאשר אני מחזיק את המשמרת ולחץ פעמיים ציטוטים מפתח עושה את זה בבית לחתום להופיע. מדוע זה קורה וכיצד אוכל לתקן את הבעיה?

ערוך: אני משתמש ב-Windows XP BTW.
Old 17 דצמבר 2007, 15:23
חבר קבוצת

כי יש לך את המקלדת כדי להגדיר מצב ארה"ב.

עבור אל אפשרויות אזור ושפה ולחץ על הכרטיסייה שפות, ולאחר מכן לחץ על "פרטים נוספים", ובחר את השפה הנכונה המקלדת.
Old 17 דצמבר 2007, 15:25
קבוצת חברות חדשות

זה עבד, תודה.
Old 19 דצמבר 2007, 19:26
קבוצת חברות חדשות

LOL אותו דבר קרה לי, אני לחוץ המשמרת ו / לבצע? והיא הראתה הצרפתית E סמל LOL שיניתי לתיקון יישור במדינה מתוקנת והוא עצמו.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.