mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Mano klaviatūra messed up

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 17, 2007, 15:16
Naujas Narys

Default Mano klaviatūra messed up

Sveiki, Aš nežinau, kodėl taip nutiko, bet mano klaviatūra jau kaip šio amžiaus, ir aš pagaliau nusprendė, kad erzina mane pakankamai kreiptis pagalbos apie tai. Aš jau ieškojo būdų, kaip išspręsti problemą - ji dalyvauja Regiono ir kalbos parinktys ir simbolių žemėlapyje.

Mano problema yra ta, kad kai aš laikykite SHIFT ir spustelėkite raktą, kuris yra ne ženklas, kad ji daro dvigubas kabutes atsiranda ir tada, kai aš laikykite SHIFT ir spustelėkite dvigubas kabutes raktas ji daro ne ženklas atrodo. Kodėl tai vyksta ir kaip galima išspręsti šią problemą?

EDIT: Aš naudoju Windows XP BTW.
Old Gruodis 17, 2007, 15:23
Narys

Jo, nes turite klaviatūros rinkinys su JAV režimą.

Grįžti į Regiono ir kalbos parinktys ir spustelėkite skirtuką Kalbos, tada spustelėkite "informacija", ir pasirinkite teisingą klaviatūros kalbą.
Old Gruodis 17, 2007, 15:25
Naujas Narys

That worked, thanks.
Old Gruodis 19, 2007, 19:26
Naujas Narys

Lol tas pats atsitiko su manimi, aš primygtinai perkelti ir padaryti? ir ji parodė Prancūzijos elektroniniu simbolis lol pakeista į teisingą šalies teisės aktų derinimą ir ji pati nustato.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Klaviatūros klaidą ar No Keyboard dabartis susidoroti General Hardware Chat 20 27 spalis 2009 16:26
I need help mano klaviatūros klavišai Visi messed up vj00 Windows "operacinės sistemos 2 13 rugsėjis 2009 06:14
I need help - Mano klaviatūros mygtukai yra messed up Iron_Aden Windows "operacinės sistemos 9 12 rugsėjis 2009 02:36
Klaviatūros messed up ashaiba General Hardware Chat 9 8 kovas 2008 16:31
Keyboard Configuration - Parametrai Logitech Keyboard Windows Kompiuterių Spec General Hardware Chat 3 Gegužė 16, 2007 06:31
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.