![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Aš nežinau, kodėl taip nutiko, bet mano klaviatūra jau kaip šio amžiaus, ir aš pagaliau nusprendė, kad erzina mane pakankamai kreiptis pagalbos apie tai. Aš jau ieškojo būdų, kaip išspręsti problemą - ji dalyvauja Regiono ir kalbos parinktys ir simbolių žemėlapyje. Mano problema yra ta, kad kai aš laikykite SHIFT ir spustelėkite raktą, kuris yra ne ženklas, kad ji daro dvigubas kabutes atsiranda ir tada, kai aš laikykite SHIFT ir spustelėkite dvigubas kabutes raktas ji daro ne ženklas atrodo. Kodėl tai vyksta ir kaip galima išspręsti šią problemą? EDIT: Aš naudoju Windows XP BTW. |
|
| |||
| |||
| Jo, nes turite klaviatūros rinkinys su JAV režimą. Grįžti į Regiono ir kalbos parinktys ir spustelėkite skirtuką Kalbos, tada spustelėkite "informacija", ir pasirinkite teisingą klaviatūros kalbą. |
|
| |||
| |||
| That worked, thanks. |
|
| |||
| |||
| Lol tas pats atsitiko su manimi, aš primygtinai perkelti ir padaryti? ir ji parodė Prancūzijos elektroniniu simbolis lol pakeista į teisingą šalies teisės aktų derinimą ir ji pati nustato. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klaviatūros klaidą ar No Keyboard dabartis | susidoroti | General Hardware Chat | 20 | 27 spalis 2009 16:26 |
| I need help mano klaviatūros klavišai Visi messed up | vj00 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 13 rugsėjis 2009 06:14 |
| I need help - Mano klaviatūros mygtukai yra messed up | Iron_Aden | Windows "operacinės sistemos | 9 | 12 rugsėjis 2009 02:36 |
| Klaviatūros messed up | ashaiba | General Hardware Chat | 9 | 8 kovas 2008 16:31 |
| Keyboard Configuration - Parametrai Logitech Keyboard Windows | Kompiuterių Spec | General Hardware Chat | 3 | Gegužė 16, 2007 06:31 |
| Temos įrankiai | |
| |