mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Mans Tastatūras messed up

Reply

Thread Tools
Old Decembris 17, 2007, 15:16
New Member Group

Default Mans Tastatūras messed up

Sveiki Es nezinu, kāpēc tas ir noticis, bet mana tastatūra ir līdzīgs šim par vecumu, un es esmu beidzot nolēma, ka tas ir kaitinošas man pietiekami meklēt palīdzību par to. Es jau esmu meklējusi veidus, kā atrisināt problēmu - tas iesaistītas Reģionālās un valodu opcijas un raksturs karti.

Mana problēma ir tāda, ka tad, kad es tur maiņu un noklikšķiniet atslēga, kas ir pie apzīmējuma tas padara pēdiņas parādās un, kad es tur maiņu un noklikšķiniet pēdiņas taustiņu padara par apzīmējuma parādās. Kāpēc tas notiek un kā es varu noteikt problēmu?

EDIT: Es izmantojot Windows XP BTW.
Old Decembris 17, 2007, 15:23
Loceklis

Tās jo Jums ir klaviatūra, kas ASV režīmā.

Iet uz Reģionālās un valodu opcijas un noklikšķiniet uz valodas tab, tad noklikšķiniet uz "detaļas", un izvēlieties pareizo tastatūras valodu.
Old Decembris 17, 2007, 15:25
New Member Group

That worked, thanks.
Old Decembris 19, 2007, 19:26
New Member Group

lol pats ir noticis ar mani, es presēti maiņā un / darīt? un tas liecināja, franču e simbols lol i mainīts, lai novērstu valsts saskaņošanu un tas noteica pati.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.