rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Moja klawiatura jest messed up

Reply

Narzędzia wątku
Old 17 grudnia 2007, 15:16
Nowe państwa grupy

Witam nie wiem dlaczego tak się stało, ale moja klawiatura została tak od wieków i mam już w końcu zdecydował, że to jest denerwujące mnie wystarczający do ubiegania się o pomoc na ten temat. I już szukać sposobów rozwiązania tego problemu - jest zaangażowanych Opcje regionalne i językowe i znak mapie.

Mój problem polega na tym, że kiedy przytrzymaj klawisz Shift i kliknij klucz, który ma na znak jej to sprawia, że pojawiają się podwójne cudzysłowy i kiedy przytrzymaj klawisz Shift i kliknąć klawisz podwójnego cudzysłowu to sprawia, że pojawiają się na znak. Dlaczego tak się stało i jak mogę rozwiązać ten problem?

EDIT: Używam Windows XP BTW.
Old 17 grudnia 2007, 15:23
Członek grupy

Jej bo masz klawiatury ustawiony na tryb USA.

Przejdź do Opcje regionalne i językowe i kliknij kartę Języki, a następnie kliknąć przycisk "Szczegóły" i wybierz odpowiedni język klawiatury.
Old 17 grudnia 2007, 15:25
Nowe państwa grupy

Że pracował, thanks.
Old 19 grudnia 2007, 19:26
Nowe państwa grupy

lol to samo stało się dla mnie, i wciśnięty Shift i dokonać? i wykazał francuski e symbolem lol i zmiana celu skorygowania kraju i stałe dostosowywanie się.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.