![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Nu stiu de ce acest lucru sa întâmplat, dar tastatura mea a fost ca acest lucru pentru vârstele şi am decis că este destul de enervant-mă să caute ajutor despre asta. Am uitat deja de moduri de a rezolva problema - este implicat Opţiuni regionale şi lingvistice şi un caracter harta. Problema mea este că atunci când voi ţine de schimbare şi faceţi clic pe cheie, care are la semnul de pe ea, are ghilimele duble apărea şi atunci când am hold Shift şi faceţi clic pe ghilimele duble cheie va face de la semnul apar. De ce se întâmplă acest lucru şi cum pot rezolva problema? EDIT: Sunt utilizaţi Windows XP BTW. |
|
| |||
| |||
| Sale, pentru că aveţi tastatură pentru a stabili modul de SUA. Du-te la Opţiuni regionale şi lingvistice şi faceţi clic pe tab-ul de limbi, apoi faceţi clic pe "detalii", şi de a selecta corect tastatura limba. |
|
| |||
| |||
| A mers, mersi. |
|
| |||
| |||
| lol Acelaşi lucru sa întâmplat şi cu mine, am apăsat Shift şi / de a face? şi ea a arătat o franceză e simbolul lol am schimbat pentru a corecta alinierea ţară şi-l fix în sine. |