menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Moja klávesnica je neusporiadaný

Reply

Thread Tools
Old 17.prosince 2007, 15:16
Nový člen skupiny

Default Moja klávesnica je neusporiadaný

Dobrý den, neviem, prečo tomu tak nestalo, ale moje klávesnica bola takhle na veku a nakoniec som sa rozhodla, že je mi dosť nepríjemný, aby hľadali pomoc na to. Už som hľadal spôsoby, ako vyriešiť problém - je zapojený Miestne a jazykové nastavenie a osobnosť mapy.

Môj problém je v tom, že keď sa drží na smeny a kliknite na kľúč, ktorý má na znamenie, že sa na ňom objaví i dvojité úvodzovky, když jsem hold na smeny a kliknite na dvojité úvodzovky kľúčovým to spôsobuje, že sa objavujú na znamenie. Prečo sa to stalo a ako to môžem opraviť problém?

EDIT: Mám Windows XP BTW.
Old 17.prosince 2007, 15:23
Člen Skupina

Jeho pretože ste klávesnicu nastavené na USA režime.

Prejdite na Miestne a jazykové nastavenie a kliknite na kartu Jazyky a potom kliknite na tlačidlo "Podrobnosti" a vyberte správny jazyk klávesnice.
Old 17.prosince 2007, 15:25
Nový člen skupiny

Že pracuje, vďaka.
Old 19.prosince 2007, 19:26
Nový člen skupiny

lol samej sa mi stalo, aj lisované posun a urobiť? a ukázala francúzska e symbol lol aj zmenený na správne zarovnanie krajiny a pevné sama.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Keyboard Error or No súčasnosť Keyboard zvládnuť Všeobecné Hardware Chat 20 27. októbra 2009 16:26
I Need Help My Keyboard Keys Are All Messed Up vj00 Operačné systémy Windows 2 13. septembra 2009 06:14
I Need Help - Môj Tlačidlá klávesnice sú neusporiadaný Iron_Aden Operačné systémy Windows 9 12.září 2009 02:36
Klávesnice neusporiadaný ashaiba Všeobecné Hardware Chat 9 8. marca 2008 16:31
Klávesnice Konfigurácia - Nastavenie Logitech klávesnice vo Windows Počítačové Spec Všeobecné Hardware Chat 3 16. mája 2007 06:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.