![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, neviem, prečo tomu tak nestalo, ale moje klávesnica bola takhle na veku a nakoniec som sa rozhodla, že je mi dosť nepríjemný, aby hľadali pomoc na to. Už som hľadal spôsoby, ako vyriešiť problém - je zapojený Miestne a jazykové nastavenie a osobnosť mapy. Môj problém je v tom, že keď sa drží na smeny a kliknite na kľúč, ktorý má na znamenie, že sa na ňom objaví i dvojité úvodzovky, když jsem hold na smeny a kliknite na dvojité úvodzovky kľúčovým to spôsobuje, že sa objavujú na znamenie. Prečo sa to stalo a ako to môžem opraviť problém? EDIT: Mám Windows XP BTW. |
|
| |||
| |||
| Jeho pretože ste klávesnicu nastavené na USA režime. Prejdite na Miestne a jazykové nastavenie a kliknite na kartu Jazyky a potom kliknite na tlačidlo "Podrobnosti" a vyberte správny jazyk klávesnice. |
|
| |||
| |||
| Že pracuje, vďaka. |
|
| |||
| |||
| lol samej sa mi stalo, aj lisované posun a urobiť? a ukázala francúzska e symbol lol aj zmenený na správne zarovnanie krajiny a pevné sama. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Keyboard Error or No súčasnosť Keyboard | zvládnuť | Všeobecné Hardware Chat | 20 | 27. októbra 2009 16:26 |
| I Need Help My Keyboard Keys Are All Messed Up | vj00 | Operačné systémy Windows | 2 | 13. septembra 2009 06:14 |
| I Need Help - Môj Tlačidlá klávesnice sú neusporiadaný | Iron_Aden | Operačné systémy Windows | 9 | 12.září 2009 02:36 |
| Klávesnice neusporiadaný | ashaiba | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 8. marca 2008 16:31 |
| Klávesnice Konfigurácia - Nastavenie Logitech klávesnice vo Windows | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 16. mája 2007 06:31 |
| Thread Tools | |
| |