мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Моја тастатура Мессед уп

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. Нов 2007, 15:16
Нови члан групе

Default Моја тастатура Мессед уп

Поздрав Не знам зашто је то догодило, али мојој тастатури је овако за доби и коначно сам одлучио да је довољно да ми смета траже помоћ о томе. Ја сам већ тражио начине како решити проблем - то укључени и Језик Опције Регионални и карактер сајта.

Мој проблем је да кад сам држите Схифт и кликните кључ који има на знак на њега чини двоструким наводницима кад сам се појављују и држите Схифт и кликните на тастер доубле куотес то чини у знак појавити. Зашто се ово догодило и како могу решити проблем?

Едит: Ја сам помоћу Уиндоуси КСП БТУ.
Old 17. Нов 2007, 15:23
Мембер Гроуп

Његова јер имате тастатуру подесити на УС моду.

Иди на регионалним и језичким могућностима, а затим изаберите картицу језика, а затим кликните на "детаилс" и изаберите одговарајућу тастатури језику.
Old 17. Нов 2007, 15:25
Нови члан групе

Која је радила, хвала.
Old 19. Нов 2007, 19:26
Нови члан групе

лол исто се догодило да ме притисне схифт и / направити? и то је показао француски симбол е лол ја променила да исправи поравнавање земље и фиксни сама.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц