![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав Не знам зашто је то догодило, али мојој тастатури је овако за доби и коначно сам одлучио да је довољно да ми смета траже помоћ о томе. Ја сам већ тражио начине како решити проблем - то укључени и Језик Опције Регионални и карактер сајта. Мој проблем је да кад сам држите Схифт и кликните кључ који има на знак на њега чини двоструким наводницима кад сам се појављују и држите Схифт и кликните на тастер доубле куотес то чини у знак појавити. Зашто се ово догодило и како могу решити проблем? Едит: Ја сам помоћу Уиндоуси КСП БТУ. |
|
| |||
| |||
| Његова јер имате тастатуру подесити на УС моду. Иди на регионалним и језичким могућностима, а затим изаберите картицу језика, а затим кликните на "детаилс" и изаберите одговарајућу тастатури језику. |
|
| |||
| |||
| Која је радила, хвала. |
|
| |||
| |||
| лол исто се догодило да ме притисне схифт и / направити? и то је показао француски симбол е лол ја променила да исправи поравнавање земље и фиксни сама. |