az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Benim Klavye berbat bir

Reply

Konu Araçları
Old 17 Aralık 2007, 15:16
Yeni Üye Grubu

Default Benim Klavye berbat bir

Merhaba Neden bu ama oldu benim klavye bu yaş gibi oldu ve sonunda bana bu konuda yardım isteyin kadar can sıkıcı bir durum karar verdik bilmiyorum. Zaten bu sorunu çözmek için yollar inceledim - o Bölgesel ve Dil Seçenekleri ve karakter harita yer.

Benim sorun ben shift ve anahtarı tıklayınız tutun olduğu işaretini üzerinde bu çift tırnak görünüyor ve ben işareti görünebilir yapan çift tırnak tuşuna shift ve tıklama tutun yapar. Bu neden oldu ve bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

EDIT: Windows XP BTW kullanıyorum.
Old 17 Aralık 2007, 15:23
Üye Grubu

Bu çünkü klavye ABD modunda var.

Ve dil seçenekleri bölgesel ve tıklayın diller sekmesine gidin, sonra "ayrıntı", ve doğru klavye dili seçin.
Old 17 Aralık 2007, 15:25
Yeni Üye Grubu

Yani, teşekkür çalıştı.
Old 19 Aralık 2007, 19:26
Yeni Üye Grubu

lol aynı şeyi bana, i basılmasını vardiya ve / yapmak oldu? ve bir Fransızca E sembolü lol I ülkeye uyum düzeltmek için değiştirildi gösterdi ve kendisi sabit.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından