![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, я не знаю, чому це сталося, але моя клавіатура має, як це було століттями, і я остаточно вирішив, що це дратує мене достатньо, щоб звернутися за допомогою про неї. Я вже шукав спосіб вирішити проблему - це участь Мова і регіональні стандарти і символів. Моя проблема в тому, що, коли я тримаю зрушення і натисніть на ключ, який має на знак на ній робить подвійні лапки з'являються і коли я Утримуйте SHIFT і натисніть на подвійні лапки Key це робить на знак з'явиться. Чому це відбувається і як можна вирішити цю проблему? EDIT: Я використовую Windows XP BTW. |
|
| |||
| |||
| Його, тому що ви маєте клавіатуру в режим набору США. Перейти на регіональні та мовні параметри і клацніть на вкладці Мови натисніть кнопку "деталі", і правильно вибрати мову клавіатури. |
|
| |||
| |||
| Це працює, спасибо. |
|
| |||
| |||
| LOL ж саме трапилося зі мною, я натиснув мишки і зробити? і вона показала, французький символом E LOL I змінена на правильну країну вирівнювання і закріпилася. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Клавіатура Помилка чи ні справжнього клавіатури | справитися | Генеральний обладнання чат | 20 | 27 жовтня 2009 16:26 |
| Мені потрібна допомога моїй клавіатурі клавіші All Messed Up | vj00 | Операційні системи Windows | 2 | 13 вересня 2009 06:14 |
| Мені потрібна допомога - моя клавіатура кнопки перепутались | Iron_Aden | Операційні системи Windows | 9 | 12 вересня 2009 02:36 |
| Клавіатура Messed Up | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 9 | 8 березня 2008 16:31 |
| Налаштування клавіатури - налаштування клавіатури Logitech в Windows | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 3 | 16 травня 2007 06:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |