![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Buvau įdiegti naujinimą į savo nešiojamuosius kompiuterius ir maitinimo nepavyko ... Dabar bet kuriuo metu, bandau jį įjungti, jis iškviečia klaidos pranešimą (po pirmojo pradinį ekraną) Ar kas nors pasakys man, kaip aš galiu įkelti jį į safe mode ar kažką panašaus, kad pabandyti įkelti atkūrimo sistemos tai? I'm pretty idiotas, kai kalbama apie kompiuterius, todėl, jei galima, kaip apibūdinantis, kaip galima! ![]() Ačiū |
|
| |||
| |||
| Šis klaidos pranešimas - tai mėlyname fone?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Labas, Ne savo dėl juodas fonas su baltomis raidėmis ... Jos visos raidės ir skaičiai Maišyti ... Nieko, kad daro bet prasme man vistiek! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jums po raidžių ir skaičių čia Maišyti.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar ,79 Laptop Power Suplies Affect my Laptop Differance? | Haun | Cases & Power Supplies | 2 | 1 lapkritis 2009 20:55 |
| Klaida jungiantis 360 Laptop už interneto ir LAN ir kompiuterio Laptop | navnut | Networking, Modems & VoIP | 24 | Balandis 12, 2009 07:14 |
| Laptop aušinimo, o laptopo krepšys | pest79456 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 8 | 30 gruodis 2008 18:39 |
| Temos įrankiai | |
| |