![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Bol som inštalácii aktualizácie na mojom notebooku a moc nepodarilo ... Teraz kedykoľvek sa snažím ju zapnite ju otvorí chybového hlásenia (Po prvej úvodná obrazovka) Môže mi niekto povedať, ako môžem nahrať ho v núdzovom režime, alebo niečo takého skúsiť a nahrať na obnovu systému na to? Som docela hlupák keď ide o počítače, takže ak môžete byť čo možno! ![]() Vďaka |
|
| |||
| |||
| Toto chybové hlásenie sa - je to na modrom pozadí?
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Nie pre svoje čierne pozadie s bielym písmom ... Jeho všetko bazaru písmen a čísiel ... Nič nedáva zmysel, že sa mi tak ako tak! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžeš post bazaru písmen a číslic tu.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Bude, 79 Differance v Laptop Power WIFI vplyv na moju notebooku? | Haun | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 1.listopadu 2009 20:55 |
| Problémy s pripojením na 360 Laptop k internetu a LAN pre PC notebook | navnut | Siete, Modemy & VoIP | 24 | 12. apríla 2009 07:14 |
| Laptop chladenie, laptop, kým v pytli | pest79456 | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 30. December 2008 18:39 |
| Thread Tools | |
| |