![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Био сам инсталирате исправку на мој лаптоп и власт није успело ... Сада било које време ЈА покушати пребацити га на њему ће се порука о грешци (након првог почетног екрана) Може неко рећи мене како ја могу да отпремите га у безбедном начину рада или нешто слично покушати отпремите опоравка система на то? Им 'згодан будала кад је реч о рачунарима, тако да ако можете бити описно као што је више могуће! ![]() Хвала |
|
| |||
| |||
| Та порука о грешци - то је на плавој позадини?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Здраво, Без његових на црној позадини са белим словима ... Њена све гужви слова и бројева ... Ништа не чини да је било ком смислу ми свеједно! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете ли послати промућкати слова и бројеве овде.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хоће .79 Дифферанце у лаптоп Напајања утиче на мој лаптоп? | Хаун | Цасес & Поуер Супплиес | 2 | 1. новембар 2009 20:55 |
| Проблеми у повезивању 360 Лаптоп за Интернет, и то за ПЦ ЛАН Лаптоп | навнут | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 24 | 12 април 2009 07:14 |
| Лаптоп за хладјење, док је у лаптоп торба | пест79456 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 8 | 30 децембар 2008 18:39 |
| Тхреад Тоолс | |
| |