![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я була установка оновлення на моєму ноутбуку, і влади не вдалося ... Тепер будь-який час я намагаюся переключити його на неї викликає повідомлення про помилку (після першого початковий екран) Може хтось сказати мені, як я можу завантажити його в безпечному режимі або щось подібне намагаються завантажити та відновлення системи на ньому? Я цілком балбес, коли мова йде про комп'ютери, тому, якщо ви можете бути максимально інформативним! ![]() Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це повідомлення про помилку - це на синьому тлі?
|
| |||
| |||
| Привіт, Немає свого на чорному тлі з білими літерами ... Його всі нагромадження букв і цифр ... Нічого, що ніякого сенсу мені все одно! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете розмістити нагромадження букв і цифр тут.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Буде .79 Differance в переносних Power Витратні матеріали впливають на лептопі? | Haun | Справа & блоки живлення | 2 | 1 листопада 2009 20:55 |
| Проблеми при підключенні 360 ноутбук для Інтернету і локальної мережі для ПК для ноутбуків | navnut | Мережа, Модеми & VoIP | 24 | 12 квітня 2009 07:14 |
| Ноутбук охолодження, а в сумку для портативного комп'ютера | pest79456 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 8 | 30 грудня 2008 18:39 |
| Різьба Інструменти | |
| |