menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Můj nový comp běh pomalý

Reply

Thread Nástroje
Old 3 února 2008, 17:30
Nový člen skupiny

Default Můj nový comp běh pomalý

ahoj jsem koupil počítač, asi 1 a půl měsíci, IVE instalován pár věcí na něj, protože než.

můj problém je, že je docela pomalý běh atm a já nemám ponětí, proč.

by mohl někdo, prosím dejte mi nějakou pomoc nebo radu, jak vyřešit problém, i dont vědět nic o počítačích sám pomoci tak bude velmi oceňována

ps promiň, pokud jsem toto téma v nesprávné sekci tohoto fóra, klidně jej můžete přesunout

děkuji ti
Old 3 února 2008, 19:57
Moderátor skupiny

Podívejte se toto vlákno

Old 3 února 2008, 21:43
Nový člen skupiny

která vypadá užitečná

díky
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
HELP! My Laptop běžící Pomalé g3rtlush Virus, spyware a bezpečnost 6 4. listopadu 2008 17:19
No Virus, Pomalý zadek comp? ruffryder2k7 Obecné Software Chat 4 1. července 2008 10:13
Počítač běh pomalý antbann Virus, spyware a bezpečnost 10 23. března 2008 12:21
Nový komp jede pomalu Pitbull69 Procesory, základní desky & RAM 10 9. Únor 2008 20:17
2 Věci Jak pochopit fungování počítače. Mám jiný comp v pomalém antbann Operační systémy Windows 5 1. listopadu 2007 08:32
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.