![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj jsem koupil počítač, asi 1 a půl měsíci, IVE instalován pár věcí na něj, protože než. můj problém je, že je docela pomalý běh atm a já nemám ponětí, proč. by mohl někdo, prosím dejte mi nějakou pomoc nebo radu, jak vyřešit problém, i dont vědět nic o počítačích sám pomoci tak bude velmi oceňována ps promiň, pokud jsem toto téma v nesprávné sekci tohoto fóra, klidně jej můžete přesunout děkuji ti |
|
| |||
| |||
| Podívejte se toto vlákno |
|
| |||
| |||
| která vypadá užitečná díky |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HELP! My Laptop běžící Pomalé | g3rtlush | Virus, spyware a bezpečnost | 6 | 4. listopadu 2008 17:19 |
| No Virus, Pomalý zadek comp? | ruffryder2k7 | Obecné Software Chat | 4 | 1. července 2008 10:13 |
| Počítač běh pomalý | antbann | Virus, spyware a bezpečnost | 10 | 23. března 2008 12:21 |
| Nový komp jede pomalu | Pitbull69 | Procesory, základní desky & RAM | 10 | 9. Únor 2008 20:17 |
| 2 Věci Jak pochopit fungování počítače. Mám jiný comp v pomalém | antbann | Operační systémy Windows | 5 | 1. listopadu 2007 08:32 |
| Thread Nástroje | |
| |