mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Mano naujas KOMP veikia lėtai

Reply

Temos įrankiai
Old 3 vasaris 2008, 17:30
Naujas Narys

Default Mano naujas KOMP veikia lėtai

Hi I just įsigijo kompiuterį maždaug 1 su puse mėnesių senumo, IVE įdiegta keletas dalykų apie tai, nes nei.

Mano problema yra ta, kad ji veikia labai lėtai, ATM ir aš neturiu supratimo, kodėl.

Prašome kas gali duoti man pagalbos ar patarimo, kaip išspręsti šią problemą, i dont know much about kompiuterių save, padėti bus labai dėkingi

PS Atsiprašau, jei aš įdėti šią temą ne tame skyriuje šio forumo, nedvejodami perkelti

ačiū
Old 3 vasaris 2008, 19:57
Moderatorius Grupė

Išvykimo šioje temoje

Old 3 vasaris 2008, 21:43
Naujas Narys

kad atrodo naudinga

ačiū
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Help! Mano nešiojamas Running Žemas g3rtlush Virus, Spyware & Security 6 4 lapkritis 2008 17:19
Ne virusas, Mažoji Oslas comp? ruffryder2k7 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 4 1 liepa 2008 10:13
Kompiuteris veikia lėtai antbann Virus, Spyware & Security 10 Kovas 23, 2008 12:21
Naujoji Comp vyksta lėtai Pitbull69 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 10 9 vasaris 2008 20:17
2 Things Kaip man suprasti mano kompiuterio darbą. turiu kitą KOMP prieš lėtai antbann Windows "operacinės sistemos 5 1 lapkritis 2007 08:32
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.