![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi I just įsigijo kompiuterį maždaug 1 su puse mėnesių senumo, IVE įdiegta keletas dalykų apie tai, nes nei. Mano problema yra ta, kad ji veikia labai lėtai, ATM ir aš neturiu supratimo, kodėl. Prašome kas gali duoti man pagalbos ar patarimo, kaip išspręsti šią problemą, i dont know much about kompiuterių save, padėti bus labai dėkingi PS Atsiprašau, jei aš įdėti šią temą ne tame skyriuje šio forumo, nedvejodami perkelti ačiū |
|
| |||
| |||
| Išvykimo šioje temoje |
|
| |||
| |||
| kad atrodo naudinga ačiū |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Help! Mano nešiojamas Running Žemas | g3rtlush | Virus, Spyware & Security | 6 | 4 lapkritis 2008 17:19 |
| Ne virusas, Mažoji Oslas comp? | ruffryder2k7 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 1 liepa 2008 10:13 |
| Kompiuteris veikia lėtai | antbann | Virus, Spyware & Security | 10 | Kovas 23, 2008 12:21 |
| Naujoji Comp vyksta lėtai | Pitbull69 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 10 | 9 vasaris 2008 20:17 |
| 2 Things Kaip man suprasti mano kompiuterio darbą. turiu kitą KOMP prieš lėtai | antbann | Windows "operacinės sistemos | 5 | 1 lapkritis 2007 08:32 |
| Temos įrankiai | |
| |