rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Mój nowy komp działa powoli

Reply

Narzędzia wątku
Old 3 lutego 2008, 17:30
Nowe państwa grupy

Default Mój nowy komp działa powoli

hi i just kupił komputer około 1 i pół miesiąca temu, ive zainstalowanych kilka rzeczy na nią, ponieważ nie.

mój problem polega na tym, że jest uruchomiony dość powolny i atm Nie mam pojęcia dlaczego.

może ktoś proszę podać mi pomocy lub porady, jak rozwiązać ten problem, ja dont znać wiele o komputerach, tak sobie pomoc będzie znacznie docenione

ps przepraszam, jeśli mogę umieścić tego tematu w niewłaściwym punkt tego forum, prosimy, aby przenieść ją

dziękuję
Old 3 lutego 2008, 19:57
Moderator grupy

Check out tego wątku

Old 3 lutego 2008, 21:43
Nowe państwa grupy

że wygląda helpfull

dzięki
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
HELP! Mój laptop jest uruchomiony Slow g3rtlush Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 6 4. listopad 2008 17:19
Nr wirusów, Slow ass komp? ruffryder2k7 Ogólne Oprogramowanie Czat 4 1. lipca 2008 10:13
Komputer działa powoli antbann Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 10 23 marzec, 2008 12:21
Nowe Comp idzie powoli Pitbull69 Procesorów, pamięci RAM i Motherboards 10 9 luty 2008 20:17
2 Rzeczy Jak rozumiem działania mojego komputera. Mam inny komp w powolnym antbann Windows Operating Systems 5 1 listopada, 2007 08:32
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.