menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Môj nový comp Beh pomalý

Reply

Thread Tools
Old 3 februára 2008, 17:30
Nový člen skupiny

Default Môj nový comp Beh pomalý

ahoj som kúpil počítač, asi 1 a pol mesiaci, IVE inštalovaný pár vecí na neho, pretože ako.

môj problém je, že je dosť pomalý beh atm a já nemám potuchy, prečo.

by mohol niekto, prosím dajte mi nejakú pomoc alebo radu, ako vyriešiť problém, i dont vedieť nič o počítačoch sám pomôcť tak bude veľmi oceňovaným

vc promiň, ak som túto tému v nesprávnej sekcii tohto fóra, kľudne ho môžete presunúť

ďakujem ti
Old 3 februára 2008, 19:57
Moderátor skupiny

Pozrite sa toto vlákno

Old 3 februára 2008, 21:43
Nový člen skupiny

ktorá vyzerá užitočná

vďaka
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
HELP! My Laptop bežiaci Pomalé g3rtlush Virus, spyware a bezpečnosť 6 4. novembra 2008 17:19
No Virus, Pomalý zadok comp? ruffryder2k7 Všeobecné Software Chat 4 1. júla 2008 10:13
Počítač Beh pomalý antbann Virus, spyware a bezpečnosť 10 23. marca 2008 12:21
Nový komp jede pomaly Pitbull69 Procesory, základné dosky & RAM 10 9. Február 2008 20:17
2 Veci Ako pochopiť fungovanie počítača. Mám iný comp v pomalom antbann Operačné systémy Windows 5 1. novembra 2007 08:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.