![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj som kúpil počítač, asi 1 a pol mesiaci, IVE inštalovaný pár vecí na neho, pretože ako. môj problém je, že je dosť pomalý beh atm a já nemám potuchy, prečo. by mohol niekto, prosím dajte mi nejakú pomoc alebo radu, ako vyriešiť problém, i dont vedieť nič o počítačoch sám pomôcť tak bude veľmi oceňovaným vc promiň, ak som túto tému v nesprávnej sekcii tohto fóra, kľudne ho môžete presunúť ďakujem ti |
|
| |||
| |||
| Pozrite sa toto vlákno |
|
| |||
| |||
| ktorá vyzerá užitočná vďaka |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| HELP! My Laptop bežiaci Pomalé | g3rtlush | Virus, spyware a bezpečnosť | 6 | 4. novembra 2008 17:19 |
| No Virus, Pomalý zadok comp? | ruffryder2k7 | Všeobecné Software Chat | 4 | 1. júla 2008 10:13 |
| Počítač Beh pomalý | antbann | Virus, spyware a bezpečnosť | 10 | 23. marca 2008 12:21 |
| Nový komp jede pomaly | Pitbull69 | Procesory, základné dosky & RAM | 10 | 9. Február 2008 20:17 |
| 2 Veci Ako pochopiť fungovanie počítača. Mám iný comp v pomalom | antbann | Operačné systémy Windows | 5 | 1. novembra 2007 08:32 |
| Thread Tools | |
| |