по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Моите снимки Папки Не Откриване Правилно

Reply

Нишка Инструменти
Old 20 Април 2009, 05:38
Член Група

Default Моите снимки Папки Не Откриване Правилно

Аз съм все още имат проблеми отварянето на някои папки картина. Изпратих тази тема преди и имам отговор на проверка за зловреден софтуер, чиста нагоре смет и др Опитах се, но аз съм все още имат проблеми. Тя отнема завинаги да отвори само определени картина папки. По-голямата част от тях са добре. Какво ще се случи, е да щракнете два пъти и то само седи и чака понякога до 3 minites, докато тя се отваря. Тя е на местна машина и др отворя други папки същото място и същото количество снимки и му глоба. Опитвам откриването му от другите компютри в netowkr и тя се отваря бързо. Странно нали? Сега аз се опитах създаване на нова папка и след това се движи по снимки, но не и щастие. Всякакви други помогне ще бъде много оценявам! Благодаря.
Old 24 април 2009 г., 07:28
Новите държави Група

Default Моите снимки Папки Не Откриване Правилно

Дали снимки със същите цифров фотоапарат?

Причината, поради която да попитам, е така, защото DPI и резолюцията на снимките може да се различават. Това може да предизвика повишена или намалена натоварване пъти.

Някои неща, които биха могли да правя ....

Затворете всички програми, които не трябва да вървят.

Почисти системата тава.

Бих дефрагментирате твърдия си диск. Това помага за увеличаване на натоварването време.

И накрая, да повиши вашата машина!
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc