menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Obrázky Složky nezahájením Správně

Reply

Thread Nástroje
Old 20. duben 2009, 05:38
Člen Skupina

Default Obrázky Složky nezahájením Správně

Jsem stále s problémy otevírání určitých složek obrazu. Poslal jsem toto vlákno před a dostal odpověď na kontrolu malware, vyčistit junk atd. Snažil jsem se, ale já jsem ještě s problémy. Bere navždy otevřít pouze některé složky obrazu. Většina z nich jsou v pořádku. Co se stane, je i dvojklikem a jen sedí a čeká na někdy až 3 minites až se otevře. Jedná se o lokální stroj, atd. jsem otevřít jiné složky stejném místě a stejné množství obrázků a pokuty. Snažím se zahajuje z jiných počítačů na netowkr a otvírá rychle. Divný co? Teď jsem se pokusil vytvořit novou složku a potom přechod obrázků, ale ne štěstí. Jakékoliv jiné pomoci by bylo velmi ocení! Děkujeme vám.
Old 24. dubna 2009, 07:28
Nový člen skupiny

Default Obrázky Složky nezahájením Správně

Jsou snímky pořízené stejný digitální fotoaparát?

Důvodem, proč se ptám, je způsobeno tím, že DPI a rozlišení obrázků se mohou lišit. To může způsobit zvýšené nebo snížené zatížení krát.

Některé věci byste mohli udělat ....

Zavřete všechny programy nemusíte běžet.

Vyčistit systémové liště.

Já bych defragmentaci pevného disku. To pomůže zvýšit zatížení čas.

Konečně, upgrade vašeho stroje!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Obrázky z 1GB USB klíč Go Chybí melanie3456 Obecné Hardware Chat 1 17.listopadu 2009 21:22
Lost Obrázky na Micro SD robina80 Obecné Software Chat 2 24.září 2009 20:51
Jak mohu přidat ventilátor tady? (fotky v ceně) batman0877 Případy & Napájecí zdroje 5 30. květen 2009 04:09
Post nejlepší. Gif obrázků najdete! : D cheesepuff Vypnout Téma diskuze 37 15. Červenec 2008 04:37
Nelze se připojit můj fanoušek správně! slipend Obecné Hardware Chat 2 3. Září 2007 07:32
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.