μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Οι εικόνες μου Φάκελοι Δεν Έναρξη σωστά

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Απρ 2009, 05:38
Μέλος Ομάδα

Default Οι εικόνες μου Φάκελοι Δεν Έναρξη σωστά

Είμαι ακόμα θέματα άνοιγμα ορισμένων εικόνα φακέλους. Έστειλα πριν από αυτό το νήμα και έχω μια απάντηση για να ελέγξετε για κακόβουλα προγράμματα, καθαρισμό σκουπίδια, κλπ. Προσπάθησα αυτό, αλλά είμαι ακόμα θέματα. Χρειάζεται πάντα να ανοίξει μόνο ορισμένες εικόνα φακέλους. Τα περισσότερα από αυτά είναι μια χαρά. Αυτό που συμβαίνει είναι i διπλό κλικ και απλά κάθεται και περιμένει μερικές φορές μέχρι 3 minites μέχρι ανοίγει. Είναι στον τοπικό υπολογιστή, κλπ. ανοίγω άλλους φακέλους ίδια θέση και την ίδια ποσότητα των φωτογραφιών και του προστίμου. Προσπαθώ άνοιγμα του από άλλους υπολογιστές στο netowkr και ανοίγει γρήγορα. Περίεργο ε; Τώρα προσπάθησα δημιουργώντας έναν νέο φάκελο και, στη συνέχεια, κινείται πάνω από τις φωτογραφίες αλλά δεν τύχη. Οποιαδήποτε άλλη βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή! Σε ευχαριστώ.
Old 24 Απριλίου 2009, 07:28
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Οι εικόνες μου Φάκελοι Δεν Έναρξη σωστά

Είναι οι φωτογραφίες που τραβάτε με την ίδια ψηφιακή κάμερα;

Ο λόγος για τον οποίο ζητώ, είναι επειδή το DPI και την επίλυση των φωτογραφιών μπορεί να διαφέρουν. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αύξηση ή μείωση φορτίου.

Κάποια πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε ....

Κλείστε όλα τα προγράμματα δεν χρειάζεται να εμφανίζονται.

Καθαρισμός του δίσκου συστήματος.

Θα ήθελα να ανασυγκροτήσετε τον σκληρό σας δίσκο. Αυτό βοηθά στην αύξηση φορτίου του χρόνου.

Τέλος, να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Εικόνες Από 1GB USB Key Go Missing melanie3456 Γενική Συζήτηση Hardware 1 17 Νοέμβρη 2009 21:22
Ξεχάσατε Εικόνες για Micro SD robina80 Γενικά Λογισμικό Chat 2 24 Σεπτέμβρη 2009 20:51
Πώς μπορώ να προσθέσω έναν ανεμιστήρα εδώ; (περιλαμβάνονται φωτογραφίες) batman0877 Θήκες & Τροφοδοτικά 5 30 Μαΐου 2009 04:09
Μετά το καλύτερο. Gif εικόνες μπορείτε να βρείτε! : D cheesepuff Off Topic Συζήτηση 37 15 Ιουλ 2008 04:37
Δεν είναι δυνατή η σύνδεση μου ανεμιστήρα σωστά! slipend Γενική Συζήτηση Hardware 2 3ης Σεπτεμβρίου 2007 07:32
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.