![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam još uvijek imate probleme otvaranje određenih sliku mape. Sam poslao ovaj thread prije i dobio odgovor na provjeru za štetne sadržaje, pospremiti džunka, itd. Pokušao sam da ali ja sam još uvijek ima problema. Potrebno je zauvijek da otvorite sliku samo određene mape. Većina od njih su u redu. Što se događa je i dvostruki klik i to samo sjedi i čeka se ponekad i do 3 minites dok ga otvori. Ona je na lokalnom računalu, itd. li otvoriti ostale mape istom mjestu i istom iznosu i njegova slika u redu. Pokušavam ga s otvaranjem drugih računala na netowkr i otvara brze. Weird ha? Sada sam pokušao stvaranje nove mape, a zatim se kreće preko slika, ali ne i sreću. Bilo koja druga pomoć bi bilo mnogo poštovati! Hvala. |
|
| |||
| |||
| Jesu li slika preuzeta sa istog digitalnog fotoaparata? Razlog zašto sam pitati, jer je i DPI razlučivosti slike svibanj varirati. To može uzrokovati povećan ili smanjen load puta. Neke stvari koje mogu učiniti .... Zatvori bilo koji programi ne trebate izvoditi. Clean up programskoj traci. Ja bih defragmentirati vaš hard disk. To pomaže povećati opterećenje vrijeme. Konačno, nadogradite vaš stroj! |
![]() |
|
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Slike sa 1GB USB Key Go Missing | melanie3456 | General Hardware Chat | 1 | 17 studeni 2009 21:22 |
| Kako mogu dodati fan ovdje? (slike uključen) | batman0877 | Cases & Power Supplies | 5 | 30. svibanj 2009 04:09 |
| Izdvaja stvari iz slike | computeruler | Multimedija i kodeci | 7 | 7. listopad 2008 12:52 |
| Post najbolje. Gif slike možete naći! : D | cheesepuff | Off Topic Discussion | 37 | 15. srpnja 2008 04:37 |
| Ne možete povezati moj ventilator ispravno! | slipend | General Hardware Chat | 2 | 3. rujna 2007 07:32 |
| Thread Tools | |
| |