kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Képek mappák megnyitása nem megfelelő

Reply

Téma eszközök
Old Április 20 2009, 05:38
Csoport tagja

Default Képek mappák megnyitása nem megfelelő

Én még mindig kérdés megnyitásának bizonyos kép mappákat. Elküldtem e téma előtt és megvan a válasz, hogy ellenőrizze a malware, tisztítsa ki szemét, stb, hogy próbáltam, de én még mindig kérdés. Beletelik örökre nyitni csak bizonyos kép mappákat. A legtöbb ezek közül jó. Mi történik, én dupla kattintás, és csak ül, és várja is, hogy 3 évig minites nyit. Ez a helyi gépen, stb én nyitott más mappák ugyanazon a helyen, és ugyanezt az összeget a képek és a kiszabott bírság összegét. Próbálom megnyitását a többi számítógép a netowkr és gyorsan megnyílik. Furcsa mi? Most próbáltam egy új mappát, majd halad át a képeket, de nem szerencse. Minden más segíteni akar lenni nagyon méltányol! Köszönöm.
Old Április 24 2009, 07:28
Új tag Csoport

Default Képek mappák megnyitása nem megfelelő

A képeket az azonos digitális fényképezőgép?

Az ok, amiért kérdezni, azért van, mert a DPI felbontás és a kép eltérhet. Ez is okozhat fokozott vagy csökkent terhelés alkalommal.

Néhány dolog, amit tudsz ....

Zárjon be minden programot, akkor nem kell megjelenni.

Tiszta a tálcán.

Azt töredezettségmentesítése merevlemezre. Ez segít növelni betöltődését.

Végül upgrade a gép!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Képek az 1 GB-os USB kulcs Go Missing melanie3456 Általános fémáru Chat 1 November 17, 2009 21:22
Lost Képek Micro SD robina80 General Chat szoftver 2 Szeptember 24, 2009 20:51
Hogyan vehetek fel egy rajongó itt? (kép mellékelve) batman0877 Cases & Power Supplies 5 30. május 2009 04:09
Post a legjobb. Gif kép található! : D cheesepuff Off Topic Discussion 37 15. július 2008 04:37
Nem lehet csatlakozni az én rajongója megfelelően! slipend Általános fémáru Chat 2 3. Szeptember 2007 07:32
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.