![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én még mindig kérdés megnyitásának bizonyos kép mappákat. Elküldtem e téma előtt és megvan a válasz, hogy ellenőrizze a malware, tisztítsa ki szemét, stb, hogy próbáltam, de én még mindig kérdés. Beletelik örökre nyitni csak bizonyos kép mappákat. A legtöbb ezek közül jó. Mi történik, én dupla kattintás, és csak ül, és várja is, hogy 3 évig minites nyit. Ez a helyi gépen, stb én nyitott más mappák ugyanazon a helyen, és ugyanezt az összeget a képek és a kiszabott bírság összegét. Próbálom megnyitását a többi számítógép a netowkr és gyorsan megnyílik. Furcsa mi? Most próbáltam egy új mappát, majd halad át a képeket, de nem szerencse. Minden más segíteni akar lenni nagyon méltányol! Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| A képeket az azonos digitális fényképezőgép? Az ok, amiért kérdezni, azért van, mert a DPI felbontás és a kép eltérhet. Ez is okozhat fokozott vagy csökkent terhelés alkalommal. Néhány dolog, amit tudsz .... Zárjon be minden programot, akkor nem kell megjelenni. Tiszta a tálcán. Azt töredezettségmentesítése merevlemezre. Ez segít növelni betöltődését. Végül upgrade a gép! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Képek az 1 GB-os USB kulcs Go Missing | melanie3456 | Általános fémáru Chat | 1 | November 17, 2009 21:22 |
| Lost Képek Micro SD | robina80 | General Chat szoftver | 2 | Szeptember 24, 2009 20:51 |
| Hogyan vehetek fel egy rajongó itt? (kép mellékelve) | batman0877 | Cases & Power Supplies | 5 | 30. május 2009 04:09 |
| Post a legjobb. Gif kép található! : D | cheesepuff | Off Topic Discussion | 37 | 15. július 2008 04:37 |
| Nem lehet csatlakozni az én rajongója megfelelően! | slipend | Általános fémáru Chat | 2 | 3. Szeptember 2007 07:32 |
| Téma eszközök | |
| |