![]() |
|
| |||
| |||
| אני עדיין נתקל בבעיות בפתיחת התמונה תיקיות מסוימות. שלחתי את זה לפני פתיל וקיבלתי תשובה כדי לחפש תוכנות זדוניות, לנקות את הזבל, וכו 'ניסיתי את זה אבל אני עדיין נתקל בבעיות. זה לוקח רק לנצח כדי לפתוח תיקיות מסוימות התמונה. רובם הם בסדר גמור. מה קורה אני הוא כפול לחץ וזה פשוט יושב ו ממתין לפעמים עד 3 minites עד שזה נפתח. זה על המחשב המקומי, וכו 'אני פותח תיקיות אחרות באותו מיקום באותו סכום של תמונות שלה בסדר. אני מנסה לפתוח אותו על מחשבים אחרים netowkr והוא נפתח מהר. מוזר הא? עכשיו ניסיתי ליצור תיקייה חדשה ואז זז על תמונות אבל אין מזל. אחרת יהיה מאוד לעזור appreciated! תודה. |
|
| |||
| |||
| האם התמונות שצולמו עם אותה מצלמה דיגיטלית? הסיבה למה אני שואל, משום dpi ו ברזולוציה של התמונות עשויה להשתנות. דבר זה יכול לגרום מוגברת או ירידה לטעון פעמים. ישנם דברים שאתה יכול לעשות .... סגור את כל התוכניות שאתה לא צריך לפעול. לנקות את מגש המערכת. הייתי לאחות את הכונן הקשיח. זה עוזר להגדיל את זמן הטעינה. לבסוף, לשדרג את המחשב! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| תמונות מ קי 1GB USB נעלם | melanie3456 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 17 נובמבר 2009 21:22 |
| שכחתי תמונות על Micro SD | robina80 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 24 ספטמבר 2009 20:51 |
| כיצד אני מוסיף אוהד כאן? (תמונות כלולות) | batman0877 | מקרים & ספקי כוח | 5 | ה -30 במאי 2009 04:09 |
| לפרסם את הטוב ביותר. GIF אתה יכול למצוא תמונות! : D | cheesepuff | דיון Off topic | 37 | ה -15 בחודש יולי 2008 04:37 |
| אין אפשרות לחבר את המאוורר כראוי! | slipend | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 3 ספטמבר 2007 07:32 |
| שרשרת כלים | |
| |