![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Aš vis dar kyla problemų atidaryti tam tikrų foto aplankus. Nusiunčiau šioje temoje prieš ir gavo atsakymą, kad patikrinti, kenkėjiška programa, išvalyti šiukšlių ir tt Aš bandžiau, kad bet aš vis dar kyla problemų. Ji mano, amžinai atidaryti tik tam tikrų foto aplankus. Dauguma jų yra bauda. Kas atsitiks, tai aš du kartus spustelėkite jį ir tiesiog sėdi ir laukia, kartais iki 3 minites kol jis pradeda veikti. Jis yra vietos mašinos ir tt Aš atidaryti kitus aplankus pačioje vietoje ir tokio pat dydžio nuotraukas ir baudą. Bandau atidaryti jį iš kitų kompiuterių netowkr ir ji atidaro greitai. Weird huh? Dabar aš bandžiau kurti naują aplanką ir tada pereiti per nuotraukas, bet ne laimę. Bet kitos pagalbos būtų labai dėkingi! Ačiū.
|
|
|
|||
|
|||
|
Yra nuotraukos iš to paties skaitmeninio fotoaparato?
Priežastis, kodėl aš prašau, nes yra DPI ir rezoliucijos nuotraukos gali skirtis. Tai gali sukelti padidinta arba sumažinta apkrova kartus. Kai ką galima padaryti .... Uždarykite visas programas nereikia rodyti. Clean up sistemos dėkle. Norėčiau defragmentować kietajame diske. Tai padeda padidinti atsisiuntimo laikas. Galiausiai, atnaujinkite savo mašinoje! |