mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Manas bildes Mapes Ne atklāšana Pareizi

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 20, 2009, 05:38
Loceklis

Man joprojām ir problēmas atvērt atsevišķu attēlu mapes. Es nosūtīju this thread pirms un saņēma atbildi, lai pārbaudītu ļaunprātīgu programmatūru, sakopt junk uc es centos ka bet es esmu joprojām ir problēmas. Tas notiek uz visiem laikiem atvērt tikai noteiktus attēla mapes. No tiem lielākā daļa ir labi. Kas notiks, ir i dubultklikšķi un tas tikai sēž un gaida dažreiz līdz pat 3 minites līdz tā būs atklāta. Tas ir vietējās mašīna utt atvērt citas mapes pašā atrašanās vietā un tikpat daudz attēlu un naudas sodu. Mēģinu atvērt no citiem datoriem netowkr un tas atveras ātri. Pārdabisks Huh? Tagad es mēģināju izveidot jaunu mapi un tad pārvietojas virs bildes, bet no luck. Jebkuras citas palīdzības, būtu ļoti appreciated! Paldies.
Old Aprīlis 24, 2009, 07:28
New Member Group

Vai attēlus kopā ar pašu digitālo fotokameru?

Iemesls, kāpēc es vaicāju, ir tāpēc, ka DPI un atrisināšanu bildes var mainīties. Tas var izraisīt palielināta vai samazināta slodze reizes.

Dažas lietas, ko tu varētu darīt ....

Aizveriet visas programmas, jums nav nepieciešams darboties.

Attīrīšanas sistēmas teknē.

Es defragment jūsu cietā diska. Tas palīdz palielināt slodzi laiks.

Visbeidzot, uzlabot savu mašīnu!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.