rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Moje obrazy folderów Nie Otwarcie Właściwie

Reply

Narzędzia wątku
Old 20 kwietnia 2009, 05:38
Członek grupy

Default Moje obrazy folderów Nie Otwarcie Właściwie

Ja nadal ma pewne kwestie otwarcia hotelu foldery. Wysłałem tego wątku przed i dostałem odpowiedź, aby sprawdzić, czy złośliwym, posprzątać śmieci itp. próbowałem tego, ale ja nadal ma problemy. Trwa wiecznie, aby otworzyć zdjęcie tylko niektóre foldery. Większość z nich jest w porządku. Co się dzieje, jest i kliknij dwukrotnie i tylko siedzi i czeka na niekiedy do 3 minites do otwiera. Jest na komputerze lokalnym, itd. mogę otworzyć inne foldery samym miejscu i takiej samej ilości obrazów i grzywny. I spróbuj otworzyć go z innymi komputerami w netowkr i otwiera szybko. Dziwne, prawda? Teraz próbowano tworzenia nowego folderu, a następnie w ciągu ruchomych obrazów, ale nie szczęście. Każda inna pomoc byłaby greatly appreciated! Dziękuję.
Old 24 kwietnia 2009, 07:28
Nowe państwa grupy

Default Moje obrazy folderów Nie Otwarcie Właściwie

Czy zdjęcia z tego samego aparatu cyfrowego?

Powodem, dla Pytam, ponieważ DPI i rozdzielczości zdjęcia mogą się różnić. Może to spowodować zwiększyć lub zmniejszyć obciążenia.

Niektóre rzeczy można zrobić ....

Zamknij wszystkie programy, które nie muszą działać.

Sprzątanie w zasobniku systemowym.

Chciałbym defragmentacji dysku twardego. Pomaga to wzrost czasu ładowania.

Wreszcie, należy uaktualnić komputerze!
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.