![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt în continuare cu probleme de imagine de deschidere anumite dosare. I-am trimis acest fir înainte şi are un răspuns pentru a verifica pentru malware-ului, curat junk, etc, am incercat, dar care sunt încă mai au probleme. Este nevoie de totdeauna, pentru a deschide numai anumite imagine dosare. Majoritatea dintre ei sunt în regulă. Ce se întâmplă este i dublu clic şi ea doar stă şi aşteaptă, uneori de până la 3 până la minites deschide. Este de pe maşina locală, etc am deschis alte dosare aceeaşi locaţie şi de aceeaşi sumă de imagini şi de bine. Am incercat-o deschidere de pe alte computere pe netowkr si se deschide repede. Ciudat nu? Acum, am încercat crearea unui nou dosar şi apoi se deplasează pe poze, dar nu de noroc. Orice alt ajutor ar fi apreciat foarte mult! Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| Sunt imagini luate cu acelasi aparat foto digital? Motivul pentru care sa intreb de ce, pentru că este de DPI şi de soluţionare a imaginilor poate varia. Acest lucru poate determina creşterea sau scăderea sarcină ori. Unele lucruri pe care le putea face .... Închideţi toate programele de care nu aveţi nevoie să fie difuzate. Curăţire a system tray. Mi-ar defragmenta hard drive. Acest lucru ajută la creşterea timpului de încărcare. În cele din urmă, face upgrade de maşină! |
![]() |
|
| Marcaje |