menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Obrázky Zložky nezačatím Správně

Reply

Thread Tools
Old 20. apríl 2009, 05:38
Člen Skupina

Default Obrázky Zložky nezačatím Správně

Som stále s problémami otváraní určitých zložiek obrazu. Poslal som toto vlákno pred a dostal odpoveď na kontrolu malware, vyčistiť junk atď Snažil som sa, ale já jsem ještě s problémami. Berie navždy otvoriť iba niektoré zložky obrazu. Väčšina z nich sú v poriadku. Čo sa stane, je aj dvojklikom a len sedí a čaká na niekedy až 3 minites až sa otvorí. Jedná sa o lokálne stroj, atď som otvoriť iné zložky rovnakom mieste a rovnaké množstvo obrázkov a pokuty. Snažím sa začína z iných počítačov na netowkr a otvára rýchlo. Divný co? Teraz som sa pokúsil vytvoriť novú zložku a potom prechod obrázkov, ale nie šťastie. Akejkoľvek inej pomoci by bolo veľmi ocenia! Ďakujeme vám.
Old 24. apríla 2009, 07:28
Nový člen skupiny

Default Obrázky Zložky nezačatím Správně

Sú snímky pořízené rovnaký digitálny fotoaparát?

Dôvodom, prečo sa pýtam, je spôsobené tým, že DPI a rozlíšenie obrázkov sa môžu líšiť. To môže spôsobiť zvýšené alebo znížené zaťaženie krát.

Niektoré veci by ste mohli urobiť ....

Zatvorte všetky programy nemusíte bežať.

Vyčistiť systémovej lište.

Já bych defragmentáciu pevného disku. To pomôže zvýšiť zaťaženie čas.

Napokon, upgrade vášho stroje!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Obrázky z 1GB USB kľúč Go Chýba melanie3456 Všeobecné Hardware Chat 1 17.listopadu 2009 21:22
Lost obraz na Micro SD robina80 Všeobecné Software Chat 2 24.Septembra 2009 20:51
Ako môžem pridať ventilátor tu? (fotky v cene) batman0877 Prípady & Napájacie zdroje 5 30. máj 2009 04:09
Post najlepšie. Gif obrázkov nájdete! : D cheesepuff Vypnúť Téma diskusie 37 15. Júl 2008 04:37
Nedá sa pripojiť môj fanúšik správne! slipend Všeobecné Hardware Chat 2 3. September 2007 07:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.