![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som stále s problémami otváraní určitých zložiek obrazu. Poslal som toto vlákno pred a dostal odpoveď na kontrolu malware, vyčistiť junk atď Snažil som sa, ale já jsem ještě s problémami. Berie navždy otvoriť iba niektoré zložky obrazu. Väčšina z nich sú v poriadku. Čo sa stane, je aj dvojklikom a len sedí a čaká na niekedy až 3 minites až sa otvorí. Jedná sa o lokálne stroj, atď som otvoriť iné zložky rovnakom mieste a rovnaké množstvo obrázkov a pokuty. Snažím sa začína z iných počítačov na netowkr a otvára rýchlo. Divný co? Teraz som sa pokúsil vytvoriť novú zložku a potom prechod obrázkov, ale nie šťastie. Akejkoľvek inej pomoci by bolo veľmi ocenia! Ďakujeme vám. |
|
| |||
| |||
| Sú snímky pořízené rovnaký digitálny fotoaparát? Dôvodom, prečo sa pýtam, je spôsobené tým, že DPI a rozlíšenie obrázkov sa môžu líšiť. To môže spôsobiť zvýšené alebo znížené zaťaženie krát. Niektoré veci by ste mohli urobiť .... Zatvorte všetky programy nemusíte bežať. Vyčistiť systémovej lište. Já bych defragmentáciu pevného disku. To pomôže zvýšiť zaťaženie čas. Napokon, upgrade vášho stroje! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Obrázky z 1GB USB kľúč Go Chýba | melanie3456 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 17.listopadu 2009 21:22 |
| Lost obraz na Micro SD | robina80 | Všeobecné Software Chat | 2 | 24.Septembra 2009 20:51 |
| Ako môžem pridať ventilátor tu? (fotky v cene) | batman0877 | Prípady & Napájacie zdroje | 5 | 30. máj 2009 04:09 |
| Post najlepšie. Gif obrázkov nájdete! : D | cheesepuff | Vypnúť Téma diskusie | 37 | 15. Júl 2008 04:37 |
| Nedá sa pripojiť môj fanúšik správne! | slipend | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 3. September 2007 07:32 |
| Thread Tools | |
| |