![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам још увек имате проблеме отварање одређених слику фасцикле. Сам послао овај тхреад пре и добио одговор на проверу за штетне садржаје, поспремити џунка, итд Покушао сам да али ја сам још увек има проблема. Потребно је заувек да отворите слику само одређене фасцикле. Већина од њих су у реду. Шта се дешава је и двоструки клик и то само седи и чека се понекад и до 3 минитес док га отвори. Она је на локалном рачунару, итд ли отворити остале фасцикле истом месту и истом износу и његова слика у реду. Покушавам га са отварањем других рачунара на нетоукр и отвара брзе. Уеирд ха? Сада сам покушао стварање нове фасцикле, а затим се креће преко слика, али не и срећу. Било која друга помоћ би било много поштовати! Хвала. |
|
| |||
| |||
| Јесу ли слика преузета са истог дигиталног фотоапарата? Разлог зашто сам питати, јер је и ДПИ резолуције слике мај варира. То може узроковати повећан или смањен лоад пута. Неке ствари које могу да урадим .... Затвори било који програми не треба изводити. Цлеан уп програмској траци. Ја бих дефрагментирати ваш хард диск. То помаже повећати оптерећење време. Коначно, надоградите ваш машина! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Слике од 1ГБ УСБ-кључ Иди нестала | мелание3456 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 17. новембар 2009 21:22 |
| Слике изгубио на Мицро СД | робина80 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 24. Јул 2009 20:51 |
| Како да додам фан овде? (слике укључен) | батман0877 | Цасес & Поуер Супплиес | 5 | 30 мај 2009 04:09 |
| Пост најбоље. Гиф слике можете наћи! : Д | цхеесепуфф | Офф Топиц Дисцуссион | 37 | 15. јула 2008 04:37 |
| Не можете да повежете мој вентилатор исправно! | слипенд | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 3. септембра 2007 07:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |