az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Resimlerim Klasörler Açılış düzgün

Reply

Konu Araçları
Old 20 Nisan 2009, 05:38
Üye Grubu

Hala bazı konularda resmi klasörleri açma yaşıyorum. Ben, vb denedim bu iplik önce kötü amaçlı yazılım için kontrol etmek için bir yanıt, çöp temizlemek var gönderildi ama hala sorunlar yaşıyorum. Bu sonsuza kadar sadece bazı resmi klasörleri açmak için alır. Bunların çoğu iyi. Ne olur ben çift tıklayın ve sadece oturur ve bazen kadar bu kadar 3 minites için bekler açılır. Bu, yerel makinenizde vb Diğer klasörleri açmak aynı yerde ve resimler ve ince aynı miktardır. Ben netowkr diğer bilgisayarlara da açmayı denemek ve daha hızlı açılır. Tuhaf değil mi? Şimdi ve daha sonra fotoğraf üzerinde hareket ancak şans yeni bir klasör oluşturmaya çalıştık. Diğer yardım büyük mutluluk duyacağız! Teşekkürler.
Old 24 Nisan 2009, 07:28
Yeni Üye Grubu

Resimleri aynı dijital kamera ile çekilen misiniz?

Bu yüzden ben, çünkü DPI ve resim çözünürlüğü farklı olabilir istiyoruz. Bu artış nedeni veya yük kere azalmıştır.

Sen .... yapabileceği bazı şeyler

Çalıştırdığınız gerekmez tüm programları kapatın.

Temizlik sistem tepsisinde kadar.

Ben sabit sürücü birleştirmek olacaktır. Bu artış yük zaman yardımcı olur.

Son olarak, makine yükseltme!
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından