менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Папка Мої малюнки не відкриваються правильно

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 квітня 2009, 05:38
Член групи

Default Папка Мої малюнки не відкриваються правильно

Я до сих пір виникають проблеми відкриття певних папках фотографії. Я послав цього потоку до і отримав відповідь, щоб перевірити на наявність шкідливого ПЗ, очищення сміття, і т.д. Я пробував, але я як і раніше, виникають проблеми. Вона бере назавжди відкрити тільки певні папки, картини. Більшість з них штраф. Що відбувається, я двічі клацнути, і він просто сидить і чекає, іноді до 3 minites поки не відкриває. Він знаходиться на локальній машині і т.д. Я відкриваю інші папки ж самому місці і така ж кількість фотографій і штрафом. Я намагаюся його відкриття від інших комп'ютерів netowkr і це відкриває швидко. Weird да? Тепер я спробувала створити нову папку, а потім, що рухаються по фотографії, але не пощастило. Будь-яка інша допомога буде прийнята з вдячністю! Спасибо.
Old 24 квітня 2009, 07:28
Нові члени групи

Default Папка Мої малюнки не відкриваються правильно

Є фотографії, зроблені з тим же цифровим фотоапаратом?

Причина, чому я питаю, тому що Дої і роздільною здатністю зображення можуть відрізнятися. Це може призвести до збільшення або зменшилася навантаження рази.

Деякі речі можна робити ....

Закрийте всі програми, вам не потрібно працює.

Очищення системного трея.

Я б дефрагментації жорсткого диска. Це допомагає разове збільшення навантаження.

І нарешті, обновити вашу машину!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Картинки з 1GB USB ключа шукати зниклих без вісті melanie3456 Генеральний обладнання чат 1 17 листопада 2009 21:22
Забули Фотографії на Micro SD robina80 General Software чат 2 24 вересня 2009 20:51
Як мені додати вентилятор тут? (картинки включені) batman0877 Справа & блоки живлення 5 30 травня 2009 04:09
Поштові кращих. Малюнок фотографій ви можете знайти! : D cheesepuff Off Topic Discussion 37 15 липня 2008 04:37
Не вдається підключити вентилятор належним чином! slipend Генеральний обладнання чат 2 3 вересня 2007 07:32
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.