![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я до сих пір виникають проблеми відкриття певних папках фотографії. Я послав цього потоку до і отримав відповідь, щоб перевірити на наявність шкідливого ПЗ, очищення сміття, і т.д. Я пробував, але я як і раніше, виникають проблеми. Вона бере назавжди відкрити тільки певні папки, картини. Більшість з них штраф. Що відбувається, я двічі клацнути, і він просто сидить і чекає, іноді до 3 minites поки не відкриває. Він знаходиться на локальній машині і т.д. Я відкриваю інші папки ж самому місці і така ж кількість фотографій і штрафом. Я намагаюся його відкриття від інших комп'ютерів netowkr і це відкриває швидко. Weird да? Тепер я спробувала створити нову папку, а потім, що рухаються по фотографії, але не пощастило. Будь-яка інша допомога буде прийнята з вдячністю! Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Є фотографії, зроблені з тим же цифровим фотоапаратом? Причина, чому я питаю, тому що Дої і роздільною здатністю зображення можуть відрізнятися. Це може призвести до збільшення або зменшилася навантаження рази. Деякі речі можна робити .... Закрийте всі програми, вам не потрібно працює. Очищення системного трея. Я б дефрагментації жорсткого диска. Це допомагає разове збільшення навантаження. І нарешті, обновити вашу машину! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Картинки з 1GB USB ключа шукати зниклих без вісті | melanie3456 | Генеральний обладнання чат | 1 | 17 листопада 2009 21:22 |
| Забули Фотографії на Micro SD | robina80 | General Software чат | 2 | 24 вересня 2009 20:51 |
| Як мені додати вентилятор тут? (картинки включені) | batman0877 | Справа & блоки живлення | 5 | 30 травня 2009 04:09 |
| Поштові кращих. Малюнок фотографій ви можете знайти! : D | cheesepuff | Off Topic Discussion | 37 | 15 липня 2008 04:37 |
| Не вдається підключити вентилятор належним чином! | slipend | Генеральний обладнання чат | 2 | 3 вересня 2007 07:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |