![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| i δάνεισε για πληκτρολόγιο μου τις προάλλες και η οθόνη περιστρέφεται 90 μοίρες, ακόμα και το ποντίκι έργων πλευρικώς και δεν έχω καμία ιδέα για το πώς να αντιστραφεί αυτή ή πώς το έκανα σε πρώτη φάση. οποιαδήποτε βοήθεια wud να εκτιμηθεί, είναι το λειτουργικό σύστημα Windows Vista και η οθόνη είναι μια LCD τηλεόραση της Samsung παρακολουθεί, χάρη lee |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου Έχετε εποχουμένως γραφικών Intel. Ακούγεται σαν να χτυπήσει τον hotkeys. Δοκιμάστε πιέζοντας και κρατώντας πατημένο <ctrl> <alt> στη συνέχεια, ενώ παράλληλα εξακολουθεί να ασκεί την προαναφερόμενη κλειδιά Τύπου <arrow-κλειδιά (up προβλέπεται (or αριστερά right))> πώς πάτε από εκεί
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πιθανότατα ενεργοποιηθεί η κινεζική έκδοση των Windows
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πληκτρολόγιο ή Σφάλμα Δεν Παρόν Πληκτρολόγιο | αντεπεξέλθουν | Γενική Συζήτηση Hardware | 20 | 27 Οκτωβρίου 2009 16:26 |
| Ερώτηση σχετικά με την επί της οθόνης keyboard.ref Vista | ashmehta | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 12η Μαΐου 2008 12:23 |
| Με πληκτρολόγιο οθόνης ... | KanoakaVirus | Γενική Συζήτηση Hardware | 13 | 27 Απρ 2008 05:35 |
| Πληκτρολόγιο Διαμόρφωση - Εγκατάσταση Logitech Πληκτρολόγιο στα Windows | Computer Spec | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 16η Μαΐου 2007 06:31 |
| Πληκτρολόγιο - Πώς να καθαρίσει το πληκτρολόγιο; | η glyphon | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 4 Οκτ 2006 15:26 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |