![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| lent i na moj drugi dan na tipkovnici i ekranu izmijenjani 90 stupnjeva, čak i miša bočno djela, a ja nemam pojma kako da preokrenu ovaj ili kako sam ga na prvo mjesto. bilo koji pomoć wud biti cijenjen, OS je Windows Vista i monitor je Samsung LCD TV monitor, hvala lee |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi there Imate li onboard Intel grafika. Zvuči kao da udarili hotkeys. Pokušajte s pritiskom i drľanjem down <ctrl> <alt> onda dok je još uvijek u posjedu navedenih tipki pritisnite <arrow tipke (or-(up dolje lijevo right))> vidjeti kako vam ide od tamo
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vi vjerojatno aktivira kineske verzije sustava Windows
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Tipkovnica Greška ili Ne Tipkovnica Present | nositi | General Hardware Chat | 20 | 27 listopad 2009 16:26 |
| Pitanje o keyboard.ref vidik na ekranu | ashmehta | Općenito Software Chat | 2 | 12. svibanj 2008 12:23 |
| On Screen Keyboard ... | KanoakaVirus | General Hardware Chat | 13 | 27. travanj 2008 05:35 |
| Konfiguracija Keyboard - Keyboard Logitech Postavljanje u Windowsima | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 3 | 16. svibanj 2007 06:31 |
| Keyboard - Kako očistiti tipkovnicu? | u glyphon | General Hardware Chat | 7 | 4. listopad 2006 15:26 |
| Thread Tools | |
| |