![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| man paskolino ant mano klaviatūros kitą dieną ir ekranas pasukamas 90 laipsnių, net pelės darbus į šoną ir aš turiu ne idėjos, kaip pakeisti šią arba kaip aš jį į pirmąją vietą. Any help fïka būti vertinama, OS Windows Vista ir monitorius "Samsung" LCD televizorių stebėti, Thanks Lee |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveiki Turite Borto Intel grafika. Skamba paspausite klavišus. Gauta paspausdami ir laikydami nuspaudę <ctrl> <Alt> tada nors dar turintis pirmiau minėtus klavišus Spauda <arrow raktai (up nustatantis (or kairėje right))> pamatyti, kaip jūs einate iš ten
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs tikriausiai aktyvuota Kinijos Windows versija
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klaviatūros klaidą ar No Keyboard dabartis | susidoroti | General Hardware Chat | 20 | 27 spalis 2009 16:26 |
| Klausimas apie ekrane keyboard.ref Vista | ashmehta | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | Gegužė 12, 2008 12:23 |
| On Screen Keyboard ... | KanoakaVirus | General Hardware Chat | 13 | Balandis 27, 2008 05:35 |
| Keyboard Configuration - Parametrai Logitech Keyboard Windows | Kompiuterių Spec | General Hardware Chat | 3 | Gegužė 16, 2007 06:31 |
| Keyboard - Kaip valyti klaviatūrą? | glyphon | General Hardware Chat | 7 | 4 spalis 2006 15:26 |
| Temos įrankiai | |
| |