![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| požičal aj na mojej klávesnice na druhý deň a na obrazovku otočiť o 90 stupňov, dokonca aj myš pracuje na bok, a já nemám ponětí, ako zvrátiť tento alebo ako som to na prvom mieste. pomoc WÜD ocenia, že je OS Windows Vista a monitor je Samsung LCD TV monitor, vďaka lee |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Máte na palube Intel grafiku. Znie to, ako by ste narazila na klávesy. Skúste stlačeného nadol <ctrl> <alt> potom súčasne stále drží vyššie uvedených kláves stlačte <arrow klíče-(up nadol (or vľavo right))> vidieť, ako to máte z toho
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pravdepodobne zaktivovaný čínskej verzie Windows
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Keyboard Error or No súčasnosť Keyboard | zvládnuť | Všeobecné Hardware Chat | 20 | 27. októbra 2009 16:26 |
| Dotaz asi na obrazovke keyboard.ref Vista | ashmehta | Všeobecné Software Chat | 2 | 12. mája 2008 12:23 |
| On Screen Klávesnica ... | KanoakaVirus | Všeobecné Hardware Chat | 13 | 27. apríla 2008 05:35 |
| Klávesnice Konfigurácia - Nastavenie Logitech klávesnice vo Windows | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 16. mája 2007 06:31 |
| Klávesnice - Ako čistiť klávesnicu? | o glyphon | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 4. októbra 2006 15:26 |
| Thread Tools | |
| |