![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Уважаеми всички Аз съм с Core 2 dueo 2,5 GHz Proceesor, simtronic Майка борда 250GB SATA HDD и 2GB RAM. Последни 3 дни ми рестартира компютъра отново и отново. Имам били данните и проверка SATA Power кабел, Имам била проверка RAM slotany пръстта ще има. Имам била проверка силово cercuit Poblem нещо, но всички работят добре. и проблемът ще occure whwn OS завършени всички фаза на bootin и redy да използва PC.then suddnly рестартирайте системата. Plz предостави помогне на мен благодарности Alok Mishra |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква версия на Windows ще се изпълняват, звучи като Windows файл корупция или водачът издава рестартирането обувка.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Водачите трябва да се рестартира кажем ... след рестартиране. | Ballnplaya | Мултимедия & Codecs | 1 | 22 май 2009 г. 00:14 |
| Как да се рестартира лаптоп, без рестартиране диска & XP на нов пакет? | nickynibbles | Windows операционни системи | 3 | 2-ро Feb 2009 09:15 |
| Windows отскачам | seekin12 | Общи Хардуер Чат | 2 | 3 Март 2008 10:45 |
| Рестартирайте ми лаптоп | JOJO12345 | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 16-то Feb 2008 16:02 |
| Защо не мога да отскачам? | tigerplank | Windows операционни системи | 24 | 10 май 2007 г. 00:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |