![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| αγαπητέ όλα Είμαι χρησιμοποιώντας Core 2 dueo 2,5 GHz Proceesor, simtronic Μητέρα του σκάφους 250GB SATA HDD και 2GB RAM. Τις τελευταίες 3 ημέρες επανεκκινήστε τον υπολογιστή μου ξανά και ξανά. Έχω ελέγξει SATA καλώδιο δεδομένων και Power, Έχω ελέγξει RAM slotany σκόνη θα υπάρχει. Έχω ελέγξει όλες τις εξουσίες cercuit Poblem αλλά όλα τα ωραία πράγματα εργασίας. και το πρόβλημα θα occure whwn OS ολοκληρώσει όλες τις φάσης του bootin και redy να χρησιμοποιούν το σύστημα θα επανεκκινήσει PC.then suddnly. Plz να προσφέρει βοήθεια σε μένα ευχαριστώ Alok Mishra |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποια έκδοση των Windows είναι να λειτουργεί, ακούγεται σαν τα Windows αρχείο δωροδοκίας ή οδηγό θέμα επανεκκίνηση εκκίνησης.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οι οδηγοί πρέπει να πω ... επανεκκίνηση μετά την επανεκκίνηση. | Ballnplaya | Multimedia & Codecs | 1 | 22η Μαΐου 2009 00:14 |
| Πώς να κάνετε επανεκκίνηση ένα laptop που δεν επανεκκίνηση ενός νέου δίσκου & XP πακέτο? | nickynibbles | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 2η Φεβ 2009 09:15 |
| Επανεκκίνηση των Windows | seekin12 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 3η Μαρ 2008 10:45 |
| Reboot μου laptop | JOJO12345 | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 16 Φεβ 2008 16:02 |
| Γιατί δεν μπορώ να κάνω επανεκκίνηση; | tigerplank | Λειτουργικά συστήματα Windows | 24 | 10η Μαΐου 2007 00:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |