![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| dragi svi ja sam koristeći core 2 dueo 2,5 GHz Proceesor, simtronic Majka odbora 250GB SATA HDD i 2GB RAM-a. Zadnja 3 dana ponovno pokretanje moj pc i opet. Poznato mi je provjeriti podatke i SATA kabel za napajanje, Sam provjeriti RAM slotany će prašinu tamo. Sam provjeriti bilo koju vlast cercuit Poblem ali sve što rade dobro. i problem će occure whwn OS zavrsene sve faze bootin i redy za korištenje PC.then suddnly sistem ponovno podizanje sustava. Plz osigurati mene pomoć hvala Alok Mishra |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koja verzija sustava Windows ste prikazivati, zvuči poput korupcije ili Windows datoteka vozač pitanje ponovnog čizma.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Vozači kažu da je potrebno ponovno podizanje sustava ... nakon ponovno podizanje sustava. | Ballnplaya | Multimedija i kodeci | 1 | 22. svibanj 2009 00:14 |
| Kako ponovno pokrenuti laptop bez diska i ponovno pokrenete novu XP Pack? | nickynibbles | Windows Operating Systems | 3 | 2. veljača 2009 09:15 |
| Ponovno podizanje sustava Windows | seekin12 | General Hardware Chat | 2 | 3. ožujak 2008 10:45 |
| Reboot moj laptop | JOJO12345 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 16. veljača 2008 16:02 |
| Zašto ne mogu ponovno pokrenuti? | tigerplank | Windows Operating Systems | 24 | 10. svibanj 2007 00:41 |
| Thread Tools | |
| |