![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Dear all én használ Core 2 dueo 2,5 GHz Proceesor, simtronic Anya fórumon 250GB SATA HDD és 2GB RAM. Utolsó 3 nap my pc reboot újra és újra. Már ellenőrzi SATA adat-és Tápkábel, Már ellenőrzi RAM slotany por lesz ott. Már ellenőrzi a gépi cercuit Poblem hanem minden dolog működik jól. és a probléma occure whwn OS összes fázisát bootin és Redy, hogy a PC.then suddnly rendszer újraindítása. Plz segítsen nekem nyújt köszönöm Alok Mishra |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Milyen verziójú Windows ön fut, úgy hangzik, mint a Windows file korrupció vagy a járművezető kérdése restarting elindulni.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Driverek mondjuk kell újraindítani ... újraindítás után. | Ballnplaya | Multimédia és kodekek | 1 | 22. május 2009 00:14 |
| Hogyan újraindíthatod laptop nélkül újraindíthatod lemezt és egy új XP csomag? | nickynibbles | A Windows operációs rendszerek | 3 | 2. február 2009 09:15 |
| Windows reboot | seekin12 | Általános fémáru Chat | 2 | 3. március 2008 10:45 |
| Újraindít my laptop | JOJO12345 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 16. február 2008 16:02 |
| Miért nem tudok újraindítani? | tigerplank | A Windows operációs rendszerek | 24 | 10. május 2007 00:41 |
| Téma eszközök | |
| |