![]() |
|
| |||
| |||
| Dear All אני משתמש ב Core 2 dueo 2.5 Ghz Proceesor, אמא simtronic Board 250GB SATA HDD ו 2GB זיכרון RAM. 3 ימים אחרונים לאתחל את המחשב שוב ושוב. אני כבר לבדוק SATA כבל נתונים וניהול צריכת חשמל, אני כבר לבדוק RAM slotany אבק יהיה שם. אני כבר לבדוק כל הכוח cercuit Poblem אבל כל דבר עובד מצוין. וכן תהיה בעיה occure whwn OS השלמת כל שלב של bootin ו redy להשתמש PC.then suddnly אתחול מחדש של המערכת. Plz לספק עזרה לי תודה Alok Mishra |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איזו גירסה של Windows אתם רצים, נשמע כמו Windows או קובץ שחיתות נהג בעיה אתחול מחדש.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הנהגים אומרים צורך לאתחל ... לאחר אתחול מחדש. | Ballnplaya | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | 22 מאי 2009 00:14 |
| כיצד לבצע אתחול מחדש מחשב נייד עם דיסק אתחול מחדש לא & חדש XP Pack? | nickynibbles | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 2nd פברואר 2009 09:15 |
| אתחול מחדש של Windows | seekin12 | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 3rd מרץ 2008 10:45 |
| הפעלה מחדש את המחשב הנישא | JOJO12345 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | 16th פברואר 2008 16:02 |
| מדוע אני לא יכול לאתחל? | tigerplank | מערכות ההפעלה Windows | 24 | -10 במאי 2007 00:41 |
| שרשרת כלים | |
| |