![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Dear all Aš naudoju Core 2 dueo 2.5 GHz Proceesor, simtronic Motinos lenta 250GB SATA HDD ir 2GB RAM. Per paskutines 3 dienas mano kompiuterio perkrovimo vėl ir vėl. Man buvo patikrinti SATA duomenų ir maitinimo kabelis, Man buvo patikrinti RAM slotany dulkės bus ten. Man buvo patikrinti variklio cercuit Poblem bet visi dalykas darbo bauda. ir problema bus occure whwn OS užpildyti visus bootin etapas ir redy naudoti PC.then suddnly sistemos perkrovimo. PLZ teikti padėti man ačiū Alok Mishra |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kokią versiją "Windows" Ar jūs naudojate, skamba kaip "Windows" failų korupcijos ar vairuotojas klausimą iš naujo įkelti.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vairuotojai sako, reikia perkrauti ... po perkrovimo. | Ballnplaya | Multimedia & Codecs | 1 | Gegužė 22, 2009 00:14 |
| Kaip paleisti nešiojamas be perkrovimo diskas ir naujas XP Pack? | nickynibbles | Windows "operacinės sistemos | 3 | 2 vasaris 2009 09:15 |
| Windows paleisti | seekin12 | General Hardware Chat | 2 | 3 kovas 2008 10:45 |
| Perkraukite savo laptopo | JOJO12345 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | 16 vasaris 2008 16:02 |
| Kodėl aš negaliu paleisti? | tigerplank | Windows "operacinės sistemos | 24 | Gegužė 10, 2007 00:41 |
| Temos įrankiai | |
| |